Orbea z vsegorskim e-kolesom!

Orbea z vsegorskim e-kolesom!
18.09.2017 AVTOR: Vladimir Pakrac
Svoj lonček v ponudbi vsegorskih e-koles je pristavila tudi španska Orbea, ki želi z modelom Wild FS (vse)gorsko kolesarjenje približati čim širšemu krogu uporabnikov.

Danes je španski kolesarski proizvajalec koles Orbea v javnost lansiral novo linijo vsegorskih e-koles, imenovano Wild FS. Ime se povsem sklada z naravo kolesa, ki je namenjeno vsem, ki si po napornem delovniku zaslužite in želite skočiti na kolo in doživeti avanturo brez kompromisov. Slednji seveda niso edina skupina na katero cilja Orbea, pač pa je model Wild FS namenjen kolesarjem, ki so pri e-kolesih do zdaj pogrešali vozne lastnosti “navadnih ” vsegorskih koles.

Wild FS ponuja aluminijast okvir z moderno geometrijo in kratkimi obverižnimi cevmi, ki vam bo z e-pogonom olajšal pot do zahtevnih in manj zahtevnih spustov. 140 mm hoda spredaj in zadaj, v kombinaciji s spustaško geometrijo in širokim krmilom ter kratko oporo namreč obljublja odlične spustaške lastnosti. K slednjemu naj bi pripomogli tudi prilagojena kinematika vzmetenja in v okvir integrirana skrita baterija v kombinaciji z najmanjšim in najlažjim kolesarskim elektromotorjem na trgu, Shimano e8000. Španci so še posebej ponosni na skrito baterijo, ki jo je moč odstraniti brez orodja, v okvir pa je vpeta na način, ki preprečuje kakršnokoli tresenje med vožnjo. Kolo bo na voljo tako v izvedenki 27,5+ kot tudi 29'

Wild FS bo na voljo s štirimi nivoji opreme, FS 10, FS 20, FS 30 in FS 40. Priporočena cena osnovnega modela bo znašala 3999 €, najdražji model pa bo vašo denarnico olajšal za 6499 €. Pri tem velja omeniti, da pri Orbei niso skoparili pri najpomembnejših komponentah, saj si bodo vse štiri izvedenke delile enak pogonski sklop (motor, gonilka, display) – že omenjeni Shimanov e8000.

Več na orbea.com/si

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ