Ozadje pri LottoNL Jumbo? (VIDEO)

Ozadje pri LottoNL Jumbo? (VIDEO)
02.08.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

LottoNL Jumbo je na dirki po Franciji prišel do treh etapnih zmag. Najprestižnejšo je vsekakor dosegel Primož Roglič. Kaj pa ozadje vsega skupaj?

Dve etapni zmagi Dylana Groenewegna, epski pobeg Stevena Kruijswijka proti vrhu vzpona Alpe d’Huez, za nas pa vsekakor najboljše – etapna zmaga Primoža Rogliča na dirki po Franciji in njegovo četrto mesto v skupnem seštevku. Neverjetni uspehi nizozemske ekipe LottoNL Jumbo.

Na Touru so letos zares blesteli. Poleg Rogličevega četrtega mesta omenimo še peto Stevena Kruijswijka, pred dirko tudi kapetana za skupni seštevek. Ekipa se je na Tour pripravila tudi tako, da je ob sebi imela snemalno ekipo.

Pred Tourom so pripravili dokumentarni film o Primožu Rogliču, med dirko po Franciji pa so nas razvajali s krajšimi posnetki. Zdaj so pripravili še skoraj štiri minute dolg prispevek, ki govori o prej omenjenih podvigih. Želite spoznati delček ozadja? Kako so tudi v moštvu priznali, da so eni izmed redkih, ki so poskušali spodnesti mogočeni Sky? Prispevek si lahko ogledate v nadaljevanju.

Značke: Dirka po Franciji
Ključne besede: Dirka po Franciji, Tour de France, rumena majica, Team Sky, LottoNL Jumbo, Steven Kruijswijk, Primož Roglič, Richard Plugge, Video
Komentarji
vojkomla41 02.08.2018 15:57
Primož bo moral, če bo hotel izkoristit svoj potencial, zamenjat ekipo....da ga bodo jemali bolj resno!!
bizi12 02.08.2018 22:14
@vojkomla41
Primož bo moral, če bo hotel izkoristit svoj potencial, zamenjat ekipo....da ga bodo jemali bolj resno!!
v sky?
vojkomla41 03.08.2018 07:01
mogoče najbolje....saj veš...če jih ne moreš premagati, se jim pridruži...:)
KellyMignone 05.08.2018 00:27
Google zdaj preživi tedensko delo na spletu od $ 7836 do $ 1253. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28735 $ in 36582 $ v zadnjem mesecu. Sem redni študent, delam pa samo 3-4 ure na dan. Vsakdo bi moral to nalogo preizkusiti po tej spletni strani.Obiščite. >>>>>> w­w­w­.E­c­a­s­h­1­0­.c­o­m
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ