Ozadje pri LottoNL Jumbo? (VIDEO)

Ozadje pri LottoNL Jumbo? (VIDEO)
02.08.2018 AVTOR: DZ, foto: sirotti

LottoNL Jumbo je na dirki po Franciji prišel do treh etapnih zmag. Najprestižnejšo je vsekakor dosegel Primož Roglič. Kaj pa ozadje vsega skupaj?

Dve etapni zmagi Dylana Groenewegna, epski pobeg Stevena Kruijswijka proti vrhu vzpona Alpe d’Huez, za nas pa vsekakor najboljše – etapna zmaga Primoža Rogliča na dirki po Franciji in njegovo četrto mesto v skupnem seštevku. Neverjetni uspehi nizozemske ekipe LottoNL Jumbo.

Na Touru so letos zares blesteli. Poleg Rogličevega četrtega mesta omenimo še peto Stevena Kruijswijka, pred dirko tudi kapetana za skupni seštevek. Ekipa se je na Tour pripravila tudi tako, da je ob sebi imela snemalno ekipo.

Pred Tourom so pripravili dokumentarni film o Primožu Rogliču, med dirko po Franciji pa so nas razvajali s krajšimi posnetki. Zdaj so pripravili še skoraj štiri minute dolg prispevek, ki govori o prej omenjenih podvigih. Želite spoznati delček ozadja? Kako so tudi v moštvu priznali, da so eni izmed redkih, ki so poskušali spodnesti mogočeni Sky? Prispevek si lahko ogledate v nadaljevanju.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ