Panini: Končno bomo zbirali nalepke kolesarjev

Panini: Končno bomo zbirali nalepke kolesarjev
25.04.2019 AVTOR: DZ, vir: Tour de France

Kar se v nogometu dogaja že vrsto let. Pri Paniniju so se odločili, da pred dirko po Franciji izdajo album in nalepke kolesarjev, ki bodo po vsej verjetnosti nastopili na Touru.

To se bo za dirko po Franciji zgodilo prvič do zdaj. Govorimo o kolekciji, ki bo posvečena dirki po Franciji. Gre za Paninijeve nalepke, ki jih poznamo predvsem v svetu nogometa pred svetonim in evropskim prvenstvom. V albumu bodo kolesarji iz vseh 22 ekip, ki bodo nastopile na dirki. Poleg kolesarjev pa še menedžerji. Dodani bodo še statistika, trasa, mesta, ki gostijo starte in cilje etap, vzponi, rekordi …

Za dopolnitev albuma bomo morali zbrati 352 nalepk, vključno z 32 posebnimi. Pri vsaki ekipi bo 14 kolesarjev, ki naj bi imeli največ možnosti za nastop na 106. Touru, ki se bo začel v Bruslju. Dve strani albuma bosta posvečeni Eddyju Merckxu. Veliko bo tudi zgodovinskih podatkov. Koliko bo Slovencev? Za ta podatek bomo očitno morali album kar kupiti. Po zdajšnjih informacijah bo na voljo tudi izven Francije. Albumi bodo na voljo od 4. maja naprej.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ