Prehitite "profije", premagajte "Pekel" dan prej

Prehitite "profije", premagajte "Pekel" dan prej
23.09.2018 AVTOR: DZ, vir: innsbruck-tirol2018

Svetovno prvenstvo se je tudi uradno začelo. Vse oči pa bodo iz dneva v dan bolj uprte v člansko cestno dirko. Rekreativni kolesarji pa boste imeli prav posebno priložnost.

Člani na svetovnem prvenstvu bodo morali premagati drugačen zaključek kot kolesarji in kolesarke v ostalih kategorijah. Po odpeljanih sedmih klasičnih krogih čez “olimpijski vzpon” mimo skakalnice bodo kolesarji pred prihodom v cilj zavili še na vzpon, ki se mu reče Höttinger Höll ali Pekel po naše. Gre za zares zahteven vzpon, ki doseže tudi 28-odstotni naklon. Tu bodo zagotovo v ospredju ostali zgolj najboljši.

Organizatorji pa ponujajo tudi slehernemu rekreativnemu kolesarju, da se na posebni dirki sooči s tem klancem. Celo pred profesionalnimi kolesarji, saj bo ta dirka na sporedu v soboto 29. septembra. Dirka bo dolga tri kilometre in dvesto metrov, startnina pa vsekakor ni majhna. Če se prijavite še danes, boste plačali 49 evrov. To lahko storite prek spleta. Potem bo startnina znašala 64 evrov. Glede na število prijavljenih bodo starte izpeljali v različnih skupinah. Prva skupina se bo z vzponom soočila ob 10 uri, zadnja pa ob 12.30. Nastopajoči si bodo obenem lahko ogledali še zaključek ženske cestne dirke.

Značke: Svetovno prvenstvo
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ