Primož Roglič in Jumbo Visma podaljšala sodelovanje

Primož Roglič in Jumbo Visma podaljšala sodelovanje
10.09.2019 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Kako lepa novica prihaja iz Burgosa. Moštvo Jumbo Visma in Primož Rogliča sta razkrila, da sta podaljaša pogodbo vse do konca sezone 2023.

Primož Roglič je imel še veljavno pogodbo z moštvom Jumbo Visma vse do konca naslednje sezone, a so mediji že pričeli z ugibanji, kam bi lahko zdaj veliki šampion svetovnega kolesarstva odšel. Ugibanja je konec. 29-letni Primož Roglič bo ostal v moštvu, ki mu je pred leti omogočilo prestop med elito. Torej, ostaja v moštvu Jumbo Visma. Govorimo o dolgoročni pogodbi vse do konca sezone 2023.

"Všeč mi je, kako ekipa deluje. Uživam kot član te ekipe. Gre za sodelovanje. Skupaj lahko dosežemo velike cilje. Kot kolesar sem prav v to ekipo prišel kot pravi novinec in razvil sem se s pomočjo te ekipe. Dobil sem priložnost in podporo. Vse se je odvijalo zelo hitro. Zame, pa tudi za ekipo. Skupaj smo dosegli lepo raven in resnično verjamem, da lahko dosežemo še več. V preteklih letih sem dobil nekaj dirk, a vedno želiš še več. Največ," je v uradni izjavi za javnost dejal Roglič.

Zdaj je v rdeči majici vodilnega v skupnem seštevku. Na dirki po Španiji prepričljivo vodi: "Še vedno se izboljšujemo in še nismo dosegli našega vrhunca. Z ekipo smo prišli na višjo raven, kar mi daje dodaten občutek povezanosti. Želimo izvleči čim več tako iz mene kot iz ekipe. Šele takrat bomo videli, kaj lahko dosežemo. Vztrajamo pri rasti in razvoju. Še naprej bomo vlagali energijo v to. Pa čeprav je to večletni process." Roglič je še omenil, da mu je bilo pri podpisu pogodbe najbolj pomembno, da je dobil zagotovilo, da bo dobil priložnosti. "Rad zmagujem. To možnost mi ta ekipa daje. Zato nisem kaj veliko razmišljal o tem. Tu se počutim kot doma."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ