Primož Roglič: "Razmišljam o prihodnosti"

Primož Roglič: "Razmišljam o prihodnosti"
12.09.2022 AVTOR: DZ, vir: Primož Roglič / Instagram

Primož Roglič se je po odstopu z dirke po Španiji spet oglasil pred družabnih omrežij. Po polemiki, ki jo je sprožila objava Jumba Visme se je Roglič zahvalil za vse vzpodbudne besede.

"Počasi okrevam in razmišljam o prihodnosti, navdahnjen z "nemogočimi potmi" Kiliana Jorneta," je ob objavi fotografije zapisal Primož Roglič. Ne skriva ran, ki jih je staknil ob hudem padcu na dirki po Španiji, zaradi katerega je moral odstopiti.

Obenem se je vsem še zahvalil z besedami: "Hvala za sporočila podpore." Roglič je padel v 16. etapi dirke po Španiji, potem ko se je v sprintu zapletel s Fredom Wrightom. Ekipa Jumbo Visma je kasneje objavila članek, v katerem so citirali tudi Primoža Rogliča, ki naj bi dejal, da nima "oči na hrbtu".

Članek je sprožil veliko polemik in ugibanj o tem, kdo je zares kriv za padec, zaradi katerega je Roglič odstopil. Sicer pa je v letošnji sezoni že dobil dirko Pariz-Nica in dirko po Dofineji. Še drugič zapored pa je odstopil z dirke po Franciji. Letos pa je zapustil tudi dirko po Španiji, ki jo je dobil v zadnjih treh letih.

Značke: Dirka po Španiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ