Primož Roglič: Sanje so eno, resničnost pa ...

Primož Roglič: Sanje so eno, resničnost pa ...
20.07.2017 AVTOR: D. Z.
"Odločilen trenutek je bil, ko sem se ostalim odpeljal. Potem sem se moral sam boriti vse do cilja," je novinarjem po zmagi razlagal Primož Roglič.

“Sanjal sem o zmagi na Touru, a sanje so eno, resničnost pa nekaj povsem drugega, ” je še dejal Roglič in priznal: “Že nastopiti na Touru je lepo. To pa je res neverjetno. ”

“Načrt je bil, da napadem na Galibieru in grem potem na polno v spustu. To sem načrtoval že prej. To je poseben dan, saj je tukaj moje dekle in tudi družina. Povsod sem lahko gledal slovenske zastave. Neverjetno je bilo, ” je za uradno spletno stran moštva LottoNl Jumbo povedal Roglič.

“To je neverjetno. Brez besed sem. Lani se nam je pridružil, zdaj pa je dobil gorsko etapo na Touru. Na dirki smo jih z odstopoma Gesinka in Bennetta dobili po glavi, a to je neverjetno, ” je bil navdušen športni direktor Merijn Zeeman. Oglasil se je tudi Nico Verhoeven:

“Ves dan je bil v ospredju, v zadnjih 28 kilometrih pa so zasledovalci razliko zmanjšali za vsega pet ali deset sekund. Je zelo dober kolesar, a to smo že vedeli. Za Primoža in ekipo je to neverjetno. Če dobiš etapo na dirki po Franciji, potem je za tabo uspešen Tour. Če pa dobiš etapo, ki gre čez take klance … to je neverjetno. ”

 

 

 

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ