Revija TEKAC (04-05) - Tek za doživetji

Revija TEKAC (04-05) - Tek za doživetji
03.04.2012 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Uporabniki spletnih strani smo navajeni, da so vse informacije in vsebine na svetovnem spletu brezplačne, pa vendar vse to nekdo plača.

Uporabniki spletnih strani smo navajeni, da so vse informacije in vsebine na svetovnem spletu brezplačne, pa vendar vse to nekdo plača. V podobnem zagonu smo se jeseni lotili sestavljati zametke brezplačne revije in odzivi so bil nepričakovano dobri. Ah, kaj dobri, odlični! In začelo se je, priprave osnutka vsebin za revijo so stekle. Prišli smo do zanimivih ugotovitev in spoznanj, zakaj je tek drugi najbolj množičen šport. V osnovi ni drag, kar pa je bolj pomembno, na voljo je v veliko oblikah in na številnih podlagah. Tečemo lahko v mestu, na vasi, v gozdu, parku, po cestah in travnikih... Več kot 200 prireditev, ki smo jih zbrali v posebni letni prilogi Koledar prireditev 2012, to samo še potrjuje, vse več pa je vsebin, ki so povezane z različnim tipom teka.

Vse skupaj je privedlo do tega, da smo se odločili za prenovo spletne straniTekac.si, s katero do vas prinašamo zanimive novice in tematike s področja teka, prehrane, opreme in prireditev.

Kaj vam kot upNaroci revijoorabniku spletne straniTekac.si  ponujamo? Prek samoevidence si lahko na preprost način sproti beležite pretečene kilometre in spremljate svoje aktivnosti oziroma, kako se vam vsak teden nabirajo pretečeni kilometri. Tekaških prireditev je vedno več in kot rednemu obiskovalcu se vam morda nanje splača prijavljati organizirano v skupini. Denimo v skupiniTEKAC.SI, s katero boste deležni skupinskega popusta pri prijavah in boste sodelovali tudi v žrebanju za praktične nagrade. Vsak uporabnik spletne straniTekac.si  ima tudi svojo uporabniško stran, na kateri lahko objavi galerije slik, piše blog, sodeluje na forumu, objavlja tekaške izlete in se prijavi na nagradne igre. Vsi naročniki na revijoTekac.si  boste deležni poleg nižje naročnine tudi številnih ugodnosti.

In revija?

Tokratna ponuja temo o orientacijskem teku, bosonogem teku, intervju z Mitjo Kosoveljem, ideje za tekaške izlete, prehrano, treninge... Pred vami je nova tekaška revija, ki želi biti drugačna in ki bo poskušala razumeti, da tekači in tekačice niste samo lovci na časovne rekorde, ampak tudi lovci na doživetja. Tek je doživetje in storili bomo vse, da jih odkrijemo čim več.

Vsako medijsko vsebino, tudi na svetovnem spletu, nekdo (posredno) plača in ni zastonj. Po preizkusni številki, ki smo jo v nakladi 8000 izvodov razdelili na lanskem Ljubljanskem maratonu, smo ugotovili, da revija v času ene najhujših gospodarsko-finančnih kriz kot brezplačnik ne bo mogla obstajati. Vsi, ki ste v preteklih mesecih izrazili željo, da bi v prihodnje prejemali revijo, ste tokratno številko prejeli zastonj. Neverjetno veliko vas je bilo in ravno zaradi vas tečemo naprej.

Hvala za vzpodbudo.

 

Bo&sc aron;tjan Svete

urednik

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ