S kolesom na poti

S kolesom na poti
04.07.2018 AVTOR: Oglasno sporočilo Petrol

Slovenija je kot nalašč ustvarjena za kolesarjenje, kajti na tako majhni površni ponuja vrsto neprecenljivih lepot na svetu, ki so polne zgodb in zgodovine.

S kolesom na poti lahko kolesarite po poteh Petrolove popotnice, ki po izboru sledilcev na Facebook profilu Petrol Slovenija odkriva najlepše konce Slovenije. Raziskujete lahko tudi Petrolovo kolesarsko transverzalo, ki zajema 10 etap, razprostirajo pa se vse od sončne Primorske do idiličnega Prekmurja, ponuja 1000 kilometrov Slovenije. Vsaka etapa je dolga 100 kilometrov in vsaka po svoje navdušuje z naravnimi in kulturnimi lepotami, hkrati pa postavlja kolesarske izzive, ki se razlikujejo po težavnosti.

Petrolova kolesarska transverzala vodi mimo 61-ih Petrolovih bencinskih servisov, ki so posebej označeni s kolesarsko zastavo. Posebnost servisov je, da ponujajo vse, kar kolesarji potrebujejo za ohranjanje visokega nivoja energije, s ponudbo pripomočkov za kolo poskrbijo, da so manjše tehnične težave med kolesarjenjem rešene v karseda najkrajšem času.

Spletna stran S kolesom na poti, ponuja vse potrebne informacije preden se odpravite na kolo. Obiščite spletno stran www.skolesomnapoti.si in se do potankosti pripravite na vašo naslednjo kolesarsko pot

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ