Sagan spet okužen s koronavirusom

Sagan spet okužen s koronavirusom
04.01.2022 AVTOR: N. Gr., foto: Peter Sagan

Priprave na novo sezono v ekipi Total Energies za Petra Sagana ne potekajo po načrtih. Na Twitterju je potrdil, da je spet okužen s koronavirusom, prav tako kot njegov brat Juraj.

Peter Sagan je na novega leta dan objavil novo profilno sliko, na kateri pa še ni celotnega dresa ekipe Total Energies. Ta še čaka z razkritjem podobe za sezono 2022, najbrž še usklajujejo detajle s katerim od sponzorjev.

Leto 2022 bi moralo za Petra Sagana predstavljati novo poglavje, s prestopom v novo ekipo Total Energies pa Slovak upa, da bo spet našel pot do zmag in stare slave. A se njegove priprave tako kot lani tudi letos niso iztekle najbolje.

Lani je na Tenerifih staknil COVID-19 in bil nekaj časa v karanteni, tudi letos pa je tik po novem letu potrdil, da je pozitiven na koronavirus in da sta z bratom Jurajom ostala v karanteni. Na Twitterju je Sagan še zapisal, da imata oba z bratom simptome bolezni, tako da ta zagotovo ne bo minila brez posledic.

Peter Sagan bi sicer moral sezono začeti v Argentini na dirki po San Juanu, ki so jo prav tako zaradi koronavirusa odpovedali. Zdaj je vprašanje, kdaj bo Sagan pripravljen za povratek na dirke, za Slovaka pa to predstavlja še dodatno težavo, saj ponavadi potrebuje nekaj več dirk, da ujame pravi ritem, spomladanske klasike pa so le še slaba dva meseca stran.Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ