Še bolj modri in z volčjo dlako (VIDEO)

Še bolj modri in z volčjo dlako (VIDEO)
10.12.2020 AVTOR: DZ, foto: Deceuninck - Quick-Step/Wout Beel

Deceuninck Quick Step. Belgijska ekipa je predstavila dres pred prihajajočo sezono 2021. Nekoliko je spremenjen, vidne pa je še precej več modre barve.

Deceuninck Quick Step je že predstavil dres za prihajajočo sezono. Glede sponzorjev večjih sprememb ni. Proizvajalec dresov Vermarc pa je vseeno poskrbel za spremembe. V video prispevku nastopa sprinter Sam Bennett, ki je na letošnji dirki po Franciji osvojil zeleno majico najboljšega po točkah.

Pri novem dresu pa lahko govorimo predvsem o modri barvi, spodnji del je nekoliko temnejši. Na zgornjem delu pa so na svetlejšem delu opazen vzorec, ki predstavlja volčjo dlako. Nenazadnje se je člane ekipe prijel vzdevek »Wolfpack«. Ta zapis je opazen tudi na dresu. A največ prostora vzameta Deceuninck in Quick Step. Na rokavih je zelo opazen tudi zapis Lidl. Opazen je logotip Specializeda, pa zapis sponzorja latexco, pa Crivit, Janom in Maes."Nov dres mi je zelo všeč. Modra barva je res lepa, ampak, to smo lahko s strani Vermarca pričakovali, saj vedno opravijo odlično delo. Lepo je, da so obdržali znamenito modro barvo, ki so jo nosili že nekateri moji vzorniki, kot je Tom Boonen," je med drugim dejal Sam Bennett. Za navijače bo dres na voljo od sredine januarja.

Deceuninck Quick Step 2021: Julian Alaphilippe, Joao Almeida, Shane Archbold, Kasper Asgreen, Andrea Bagioli, Davide Ballerini, Sam Bennett, Mattia Cattaneo, Remi Cavagna, Mark Cavendish, Josef Cerny, Tim Declercq, Dries Devenyns, Remco Evenepoel, Ian Garrison, Jose Alvaro Hodeg, Mikkel Frolich Honore, Fabio Jakobsen, Iljo Keisse, James Knox, Yves Lampaert, Fausto Masnada, Michael Morkov, Florian Senechal, Pieter Serry, Stijn Steels, Jannik Steimle, Zdenek Štybar, Bert Van Lerberghe in Mauri Vansevenant.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ