Sekunda, ki naredi razliko, kolesarki čevlji S-Works Ares

Sekunda, ki naredi razliko, kolesarki čevlji S-Works Ares
22.01.2021 AVTOR: Uredništvo

Dva popolnoma različna kolesarja idealna kombinacija, da se zajame celoten sklop značilnosti, ki morajo veljati za vrhunski izdelek.

Pri snovanju kolesarskega čevlja S-Works Ares sta sodelovala tudi profesionalna kolesarja ekipe Deceuninck - Quick Step Julian Alaphilippe in Sam Bennet. Specialist za enodnevne preizkušnje ter sprinter.


Desetletja razvoja in inovacije v sodelovanju z najboljšimi športniki na svetu je vodilo, da bi si zamislili tekmovalen kolesarski čevelj. Po predstavljenih slikah gre sklepati da so pridobili 1-% prednosti (kar je glavna izpostavitev proizvajalca pri predstavitvi kolesarskega čevlja) na podlagi zamika zateznega sistema in dveh sponk Boa S2 iz običajno stranskega mesta na vrh čevlja.
Pri iskanju končnega ravnovesja med ustrezno togostjo in celodnevnim udobjem je pripeljalo do povsem nove, patentirano zaprte oblike.

S triangulacijo zadrževanja noge na srednjem delu stopala in širjenjem pritiska na večjo površino stopala, S-Works Ares čevlji odpravijo nagibanje noge v čevlju. "Zaklenite in vklopite za večjo hitrost." je komunikacijski slogan proizvajalca.

Kolesarski čevlji izdelani po Body Geometry zasnovo poravnajo kolke, kolena in stopala, da zagotovijo več moči, manj poškodb in več udobja. Na podlagi tega se glede na meritve poveča moč za sedem vatov, v praksi to pomeni, da ste na 10 km hitrejši za 14 sekund. V kolesarstvu pa je pomembna vsaka sekunda. Nagib 1,5 mm navzven na podplat stabilizira prednji del stopala in pomaga pri poravnavi gležnja, kolena in kolka.

S kombiniranjem novega sistema zapiranja z ojačano Dyneema® nogavico brez jezika so odpravili pritisk na kite ter poskrbeli za izjemno udobje, kar omogoča bolj učinkovito vožnjo v klanec ali sprintanje do lokalno označene točke. Preprosto boste hitrejši za 1%.

»Ko zdrsnem v čevlje Ares, je kot, da sem obul natikače ob kaminu. '' Julian Alaphilippe, Deceuninck - Quick StepZgornja slika prikazuje nogo kolesarja, ki je zategnjena z enako močjo v čevlju s tradicionalnim dvojnim zategovanjem v primerjavi z novim patentom in zategovnanjem pri S-Works Ares čevlju. Slikovni prikaz predstavlja 20-odstotno povečanje kontaktne površine v S Works Ares čevlju.

Na voljo bodo štiri barvne kombinacije čevlja, kot jih prikazuje zgornja slika: bele, črna, ekipno bela in rdeča.

Video predstavitev S-Works Ares

Značke: Trgovina
Ključne besede:
Specialized S-Works
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ