To nedeljo v Hrpeljah 2. gorsko kolesarski maraton MTB Slavnik

To nedeljo v Hrpeljah 2. gorsko kolesarski maraton MTB Slavnik
03.05.2018 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Več kot 400 udeležencev je prijavljenih na letošnji že 2. MTB Slavnik, ki 6. maja v Hrpeljah znova obeta odlično tekmo po neokrnjenih pobočjih in druženje s pestrim programom na osrednjem prizorišču.

Na dogodek se lahko prijavite še v soboto, 5. maja (od 16. do 20. ure), v Hotelu Admiral in v nedeljo, 6. maja (od 7. do 8.45 ure), na osrednjem prizorišču v Hrpeljah.  

Še vedno se lahko pridružite na maratonu. S prijavo 5. maja, dan pred dogodkom, na »Pašta party « druženju v Hotelu Admiral, med 16. in 20. uro, kjer bo možno prevzeti tudi startne številke. Pred hotelom se bo odvijal expo s predstavitvijo partnerjev dogodka, PGD Materija pa bo poskrbelo tudi za prikaz temeljnih postopkov oživljanja v naravi.
 
V nedeljo bo prijavna služba pričela z delom že od 7. ure, prijava in prevzem številk pa bo možen do 8.45. Čas startov posameznih tras in program prireditve najdete na spletni strani.
 
Za pravočasen prevzem številk in pripravo na tekmo se odpravite na prireditev primerno prej. Od izvoza iz avtoceste za Kozino bo organizator poskrbel z označbami, na parkirišča pa vas bodo usmerjali reditelji. Lokacije parkirišč so objavljene tudi na www.mtbslavnik.si.
 
Letošnja novost je tekmovanje za posebno nagrado Tumove koče na Slavniku. Najhitrejša in najhitrejši na gorskem cilju pri Tumovi koči si bosta nadela prav posebno pikčasto majico.
 
Posebno kategorijo so dobili tudi udeleženci z električnimi kolesi, ki pa ne sodelujejo v tekmovanju za Kralja in kraljico ter Princa in princeso Slavnika, naziv, ki ga osvojijo absolutno najboljša posameznika med moškimi in ženskami na 50 km Hotel Admiral in 81 km Torpado trasi.
 
Maraton  bo spremljalo pestro dogajanje na osrednjem prizorišču pri vaškem domu v Hrpeljah. Poleg brezplačnega poligona za najmlajše se bodo predstavili ponudniki lokalne kulinarike in rokodelstva, dišalo bo iz kotlov lokalnih društev, okušati bo možno pivo lokalnih mikropivovarjev, po zaključku voženj pa bo sledila brezplačna masaža, pogostitev kolesarjev in podelitev nagrad najboljšim.
 
Posebne nagrade se bodo podelile tudi z žrebom med vse udeležence. Glavni sta gorsko kolo Torpado in vikend paket za dve osebi v Hotelu Admiral.
 
Več kot dovolj razlogov, da se pridružite.
 
Dogodek podpirajo zlati partnerji, Hotel Admiral, Kolesarski center Špan in Dacia Duster Trgo ABC Koper, ter ostali pokrovitelji. Provia d.o.o, RCM d.o.o., SiS, Plama Pur, Vertis, Home spot, Sandiline in medijska pokrovitelja, RTV Koper-Capodistria ter Radio Koper.
Značke: Gorsko, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ