Tom Dumoulin podaljšal kar do leta 2022

Tom Dumoulin podaljšal kar do leta 2022
06.06.2017 AVTOR: D. Z.
Tom Dumoulin, zmagovalec letošnje dirke po Italiji je podaljšal pogodbo z moštvom Sunweb. Vse do konca sezone 2022.

Za zmagovalca dirke po Italiji Toma Dumoulina naj bi se zanimalo kar nekaj ekip, saj je prav na letošnjem Giru dokazal, da je lahko konkurenčen tudi na zahtevnih vzponih, medtem ko je izjemen v vožnji na čas.

Med drugim naj bi se za njegove usluge zanimali tudi pri Skyju. A Dumoulin je že zdaj imel pogodbo do konca naslednje sezone. Vseeno pa so pri Sunwebu pohiteli in mu ponudili podaljšanje sodelovanja. Vse do konca leta 2022, kar je za kolesarstvo vsekakor neobičajno dolgo obdobje.

»Imam pomembno novico za vas. Odločil sem se, da vse do leta 2022 podaljšam pogodbo s Sunwebom. Tako bom v naslednjih štirih letih nosil dres te izjemne ekipe, « je med drugim dejal Dumoulin. »V ekipi sem bil vedno zadovoljen in v zadnjih letih sem naredil velik napredek. Ne samo jaz, celotna ekipa se je razvijala. Prepričan sem, da bomo tudi v prihodnosti delali velike korake naprej. « Dumoulin bo nastopil že na dirki po Švici. Odpovedal se bo nastopu na francoskem Touru, po vsej verjetnosti pa bo potem nastopil na španski Vuelti.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ