Tomaž Nose hudo padel: Poškodovana rebra, medenica in ključnica

Tomaž Nose hudo padel: Poškodovana rebra, medenica in ključnica
23.12.2013 AVTOR: D. Z.
Kolesar moštva Adria Mobil Tomaž Nose je bil na zadnjem treningu pred božičnimi prazniki vpleten v prometno nesrečo in se tudi resneje poškodoval.

Policijsko poročilo
Opoldne je 31-letni kolesar po desni strani prehiteval kolono stoječih vozil v Bršljinu. 42-letni voznik kombiniranega pa je zavijal desno na parkirni prostor in se pred tem ni prepričal ali to lahko stori varno. Pri trku je kolesar padel na tla. Prvo pomoč mu je nudil voznik, nato pa so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da so poškodbe hude (več zlomov).

Podrobnosti o padcu, pa tudi o poškodbah še niso znane. A dejstvo je, da so kolesarja Adrie Mobila Tomaža Noseta po padcu prepeljali v novomeško bolnišnico.

Nekdanji zmagovalec dirke po Sloveniji naj bi imel poškodovana rebra, medenico in ključnico. Za Noseta je to že 13 sezona med profesionalnimi kolesarji.

Večino časa je preživel v domačem klubu, le v sezonah 2004 in 2005 je bil član švicarskega moštva Phonak Hearing Systems.

»Tomaž je eden izmed najpomembnejših členov v ekipi in nesreča nas je vse prizadela. Želim mu čimprejšnje okrevanje, « je za uradno spletno stran Adrie Mobila povedal direktor kluba Bogdan Fink.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ