Top 3 Razlogi za Obisk Festivala Sea Otter Europe

Top 3 Razlogi za Obisk Festivala Sea Otter Europe
05.03.2019 AVTOR: Jure Klančar

Evropska različica slavnega ameriškega kolesarskega sejma letos spet napoveduje presežke.

Letos smo že pisali o razlogih za obisk italijanskega BIKE festivala Garda, tokrat pa predstavljamo še en biser evropske kolesarske scene – španski Sea Otter Europe.

Kdaj? 31. Maj - 2. Junij

Kje? Girona, Španija

Ameriške korenine

Sea Otter Classic je največji kolesarski sejem v Ameriki, ki že 27 let privablja razstavljavce, tekmovalce ter gledalce iz vsega sveta ter je viden kot nesporen začetnik takšnih dogodkov.

Že tretje leto zapored pa bomo tudi kolesarji stare celine lahko obiskali lasten sejem Sea Otter, saj bo Maja in Junija v španski Gironi potekala evropska verzija Sea Otter Europe, ki se po velikosti leto za letom približuje ameriški klasiki.


1. Več kot 380 razstavljavcev na sejmu

Sea Otter Europe vsako leto privabi ogromno razstavljavcev, ki na sejmu predstavljajo najnovejše izdelke in ponujajo opremo po ekskluzivnih cenah. Prejšnje leto je sejem gostil 50.000 obiskovalcev ter kar 380 znamk, za letos pa lahko pričakujemo kvečjemu večjo udeležbo obojih.



2. Ogromna izbira demo testnih koles

Poleg predstavitve novih izdelkov gredo razstavljavci na Sea Otter Europe tudi korak naprej in obiskovalcem ponudijo brezplačen test koles, kar je odlična priložnost, da končno preizkusite svoje sanjsko kolo. Na voljo bo več kot 400 koles najboljših znamk v več velikostih, ki jih boste lahko preizkusili na treh testnih trasah. Za test bo potrebna predhodna registracija na spletni stani Sea Otter Europe, kjer bodo prijave odprte mesec dni pred dogodkom.




3. Bogat športni program

Kot vsak kolesarskem sejmu, ki da kaj nase tudi Sea Otter ponuja razne športne dogodke - tekmovalne in tudi bolj miroljubne. Izbira je letos nadvse impresivna, saj organizatorji ponujajo kar 13 različnih tekem in vodenih tur. Na izbiro bodo Cestne tekme, Gravel ture, MTB Maratoni, eBike maraton, Eliminator, tekme za otroke ter celo tekma za voznike tandemov.



Vse informacije o tem odličnem festivalu lahko najdete na: http://www.seaottereurope.com/



Značke: Gorsko, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ