Urška Žigart se predstavi (VIDEO)

Urška Žigart se predstavi (VIDEO)
02.03.2021 AVTOR: DZ, vir: Team BikeExchange

Urška Žigart. Nova članica moštva BikeExchange. Avstralci predstavljajo novince in tako je 2. marca na vrsto prišla slovenska kolesarka, ki nam sporoča: "Imejte se lepo in pridno vrtite pedala."

"Imejte se lepo in pridno vrtite pedala."
Urška Žigart je bila pred prestopom članica združenega moštva Ale BTC City Ljubljana, v tej sezoni pa bo kolesarila za avstralsko moštvo, ki ima dva pogona. Moško in žensko ekipo.

Obe nastopata med elito. Za moško vozi Luka Mezgec, od letošnje sezone pa za žensko Urška Žigart. Ta skupaj s Tadejem Pogačarjem živi v Monaku in zdaj je napočil čas, da se v video obliki predstavi tudi sama. V treh besedah je morala predstaviti Slovenijo: Small (majhna), green (zelena) in versatile (raznovrstna).

Razkrila je, od kje izhaja njeno ime in dirko, ki si jo najbolj želi dobiti: Liege-Bastogne-Liege. S katerimi vsemi športi se je ukvarjala? Več v video posnetku. Kot tudi o tem, kateri model Bianchija ji je najbolj všeč.

"Želela sem študirati medicino, potem pa sem odkrila kolesarstvo. Medicine pa ob kolesarstvu ne moreš študirati. Nekako pa mi uspeva študij prava," je še dejala Žigartova. In vsem gledalcem je zaželela: "Imejte se lepo in pridno vrtite pedala."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ