Verona pozdravila novo ekipo ALE BTC Ljubljana

Verona pozdravila novo ekipo ALE BTC Ljubljana
17.11.2019 AVTOR: DZ

O novoustanovljeni oziroma združeni ekipi smo že poročali. Zdaj se je ALE BTC Ljubljana tudi predstavila. V Veroni. 12 kolesark, od tega štiri Slovenke.

Potem, ko je letos Verona gostila cilj dirke po Italiji, je bila ponovno v znamenju kolesarstva. Tokrat se je predstavila združena ekipa, ki jo bomo v naslednji sezoni poznali pod imenom ALE BTC Ljubljana. Med 12 kolesarkami so štiri Slovenke: Urška Žigart, Urška Pintar, Eugenia Bujak in Urška Bravec.

Maja Oven bo podpredsednica, prej vodja ljubljanske ekipe, Gorazd Penko bo zdaj športni direktor, medtem ko bo novo ekipo vodil Fortunato Lacquaniti. Sicer pa bodo iz ljubljanske ekipe BTC City Ljubljana poleg šestih kolesark prišli še trije člani osebja. Skupaj s še dvema tujima kolesarkama torej devet.

Poleg štirih Slovenk so članice te ekipe še glavna adutinja Marta Bastianelli, nekdanja svetovna prvakinja Tatiana Guderzo, Anna Trevisi, Eri Yonamine, Jutatip Maneephan, Margarita Victoria Garcia ter še dve iz BTC Ljubljana Anastazija Chursina in Maaike Boogaard.

Na predstavitvi so bili tudi številni poznani kolesarji. Med njimi tudi Tadej Pogačar. Obenem pa še Mario Cipollini in Paolo Savoldelli, ki je vodil prireditev, pa Andrea Noe …

Predstavili so tudi nove drese, ki so povsem drugačnih barv kot lanski dresi ljubljanskega moštva.



Maja Oven z novim dresom ekipe ALE BTC Ljubljana

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ