Za zbiratelje 116 rumenih Colnagov V3Rs

Za zbiratelje 116 rumenih Colnagov V3Rs
13.10.2020 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Tadej Pogačar je na letošnji dirki po Franciji uporabljal predvsem kolo Colnago V3RS. Za zadnjo etapo so mu ga prebarvali v rumeno barvo. Zdaj bodo izdeliali 116 rumenih Colnagov.

Italijanski proizvajalec koles Colnago bo v čast Tadeju Pogačarju in njegovi zmagi na Touru na trg lansiral omejeno serijo rumenih Colnagov, ki so replike tistega, ki ga je po Elizejskih poljanah vozil Tadej Pogačar. Rumenih koles bo 116. Zakaj?

Tadej Pogačar je letos postal najmlajši zmagovalec dirke po Franciji po letu 1904, torej po 116 letih. V tem se skriva razlog za to številko. Poleg tega bodo izdelali še dodatnih 116 modelov koles bele barve. Takih, kot jih vozijo kolesarji moštva UAE Team Emirates.
"Po duši smo prvaki in za sabo imamo na stotine zmag. Zdaj smo pripravljeni del tega deliti z vami. V čast Pogačarjevi zmagi na Touru bomo pripravili dve verziji kolesar V3RS. Tudi za Ernesta Colnaga je to poseben dosežek. Njegov palmares je končno dopolnjen," so med drugim sporočili iz Colnaga: "Zmaga na Touru je bila še edina, ki se mu je tako dolgo izmikala, zdaj so sanje dopolnjene."

Omenjena kolesa bodo imela naslednje komponente: oprema Campagnolo Super Record EPS in obroči Campagnolo Bora WTO 33.

Na vsakem kolesu bo Ernestov in Pogačarjev podpis. Rumeni Colnago se bo prodajal za okrog 25 tisoč evrov, bela verzija pa za okrog 17 tisoč.

Podrobno o kolesu Colnago V3Rs zmagovalca letošnjega Toura, Tadeja Pogačarja tudi v posebni izdaji Bicikel.com plus Dirka po Franciji 2020
Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ