Vroče strani - HIŠA ROBIDA - KOLESARSKI ODDIH na ČRNEM KALU

HIŠA ROBIDA - KOLESARSKI ODDIH na ČRNEM KALU
Naslov: Črni Kal 61
Telefon: 031 494 752
Elektronski naslov:
Spletna stran: http://www.hisa-robida.si
Podrobni opis:

HIŠA ROBIDA GUEST HOUSE se nahaja na podeželju slovenske Istre, v zanimivi vasici Črni Kal s svetovno znanimi plezališči. Korak iz mestnega vrveža, z najlepšo razgledno točko na Slovensko Istro in Tržaški zaliv. Mediteranska klima, sodobno opremljene sobe, številne gorske in cestne kolesarske poti, bodo navdušile prav vsakega kolesarja.

Zakaj ravno ROBIDA?

Robidovo grmičevje ugodno uspeva na kraškem robu in obenem razveseljuje z okusnimi sadeži. Prav tako, si želijo lastniki, v prijetnem ambientu HIŠE ROBIDA, razveselitisvoje goste.

PREDSTAVITEV

11 SODOBNIH SOB ♦ 31 LEŽIŠČ ♦ VEČNAMENSKI PROSTOR ♦ KUHINJA ♦ TERASA ♦ KOLESARNICA S SHRAMBO za športno opremo ♦ PARKING ♦ TV ♦ Wi-Fi

V 1. nadstropju se nahaja pet udobno opremljenih sob, vsaka s svojo unikatno oblikovano kopalnico. Mansardna etaža pa obsega šest sob s skupno kopalnico in toaleto, in sicer sobo s skupnimi ležišči (5x) in pet manjših dvoposteljnih svetlih sob.

Večnamenski prostor je klimatiziran, meri 50m2 ter sprejme do 50 oseb. Primeren je za družabna in poslovna srečanja, sestanke društev, praznovanja rojstnih dni ali predavanja z analizo kolesarskih treningov. Ob hladnejših dnevih ustvari prijetnejši ambient kamin, z njegovo čarobno svetlobo in prijetno toplino. Za hišo se skriva tudi miren kotiček pod modrim nebom, ki ga obdajajo kamnite stene in zeleno listje divje trte. Neposreden dostop na teraso nudi obiskovalcem možnost odmora na prostem, kjer lahko ponudijo pogostitev izbranih Istrskih dobrot. S hitrim internetom pa bosta čas in prostor izgubila pomen.

Odlična cestna povezava (1,6km od AC) in hiter dostop iz Slovenije, Italije in Hrvaške ter lasten brezplačen parkirni prostor (tudi za avtobus) štejeta kot prednost hiše.

V Hiši Robida nudijo samopostrežni zajtrk med 6.00 in 11.00. Na povpraševanje za skupine pripravijo tudi kosila in večerje. V gostilni Kraški rob pa nudijo tradicionalno sredozemsko in istrsko kulinariko ter avtohtona vina.

Prav posebno pozornost so namenili kolesarjem in plezalcem, zato so v bližnjem objektu uredili varovano kolesarnico, kamor lahko tudi plezalci shranijo svojo plezalno opremo. Nudijo tudi izposojo električnih in navadnih koles za aktivno odkrivanje lokalnih znamenitosti. Ravnokar so v postopku pridobivanja Znaka kolesarske nastanitve.

Množica celoletnih aktivnosti, ki jih ponuja Črni Kal z okolico so vsekakor razlog za oddih v Hiši Robida. Zanimive kolesarsko-tekaške poti, plezalne smeri različnih zahtevnosti, pohodi z nepozabnimi razgledi, skok v morje in vrhunska lokalna kulinarika, bodo zadovoljile prav vsakega gosta. Obenem pa lahko gostje raziščejo naravne ter kulturne znamenitosti Istre, Kraškega roba in najlepših krajev Slovenije.

Velja omeniti tudi posebno sodelovanje z lokalnim ŠPORTNIM DRUŠTVOM 3ŠPORT, kjer se lahko obiskovalci udeležijo tudi organiziranih in vodenih vadb plavanja, teka, kolesarjenja, triatlona in številnih ostalih aktivnosti, ki so objavljene na spletni strani.

Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ