Adria Mobil odhaja v Francijo

Adria Mobil odhaja v Francijo
08.04.2014 AVTOR: D. Z.
Kolesarji Adrie Mobila bodo konec tedna nastopali na tridnevni dirki druge kategorije Circuit des Ardennes International.

Etapna dirka bo potekala od 11. do 13. aprila, pred kolesarji pa so štiri etape. Na startu bo kar 22 kontinentalnih ekip. »Štartamo na zmago! Kolesarji so v dobri formi, ne smemo pa narediti taktične napake. Za zmago potrebuješ poleg vsega naštetega še nekaj športne sreče in upam, da bo tokrat na naši strani, « je za uradno spletno stran Adrie Mobila dejal trener Boštjan Mervar.

Računal bo lahko na naslednje kolesarje: Radoslav Rogina, Primož Roglič, Klemen Štimulak, Kristjan Fajt, Matej Mugerli in Bruno Maltar. Tako se po padcu na dirki Trofej Poreč v ekipo vrača Primož Roglič, ki je priznal: »Poškodba je sanirana oziroma se še zdravi. Počutim se dobro, kakšna je pripravljenost, pa bomo videli na dirki. Upam, da čim hitreje ujamem nazaj tekmovalni ritem. «

Lani je dirko dobil Ricardo Zoidl. Letos bo zato številko ena nosil član moštva, katerega je bil lani Avstrijec. Številka ena bo tako pripadla Juretu Golčerju. Za ekipo Gourmetfein Simplon bo vozil tudi Matej Marin. Dva izmed kolesarjev Adrie Mobila pa bosta v tem času branila barve slovenske reprezentanca. David Per in Domen Novak bosta nastopala na dirkah Le Cote Picardie, ZLM Tour in na dirki po Flandriji za člane do 23 let.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ