Alberto Contador reporter Eurosporta

Alberto Contador reporter Eurosporta
11.01.2018 AVTOR: D. Z.
Alberto Contador vsekakor ostaja na več področjih povezan s kolesarstvom. Na Eurosportu bo v vlogi strokovnega reporterja.

Alberto Contador je konec pretekle sezone zaključil nadvse uspešno kolesarsko kariero. Že prej je ustanovil Fundacijo Contador, ki se je pred letošnjo sezono razvila.

Zdaj lahko sem prištejemo še kontinentalno ekipo Polartec Cometa, ki bo razvijala mlade kolesarje, najboljši pa bodo imeli odprto pot v ekipo Trek Segafredo. Zdaj pa bo postal še strokovni reporter pri Eurosportu. “Nad njihovim povabilom, da se jim pridružim sem bil navdušen, saj imam rad kolesarstvo. To je moja strast. Ne uživam zgolj v drikanju, ampak tudi ob spremljanju. To je priložnost, ki me motivira in mi omogoča, da ostajam v stiku s kolesarstvom, ” je dejal Alberto Contador.

“Upam, da bom lahko gledalcem prenesel nekaj svojih izkušenj, delil z njimi anekdote in znanje, ki bi lahko bilo zanimivo. Zadovoljen sem, da sem se odločil za to pot, na kateri se bom naučil novih stvari z druge strani. Seveda bom užival ob spremljanju kolesarstva, ” je še dodal Contador. Eurosport prenaša vse tri največje etapne dirke, ogromno število preostalih krajših etapnih dirk, pa vse enodnevne klasike … Zaenkrat še ni jasno, na katerih dirkah bo prisoten Contador.

“Za nas je velika čast, da se je taka legenda, kot je Alberto Contador odločil, da se pridruži skupini reporterjev v Španiji, ” je dejal predstavnik Eurosporta Fernando Ruiz: “Prepričan sem, da bo Alberto vse presenetil s svojim znanjem. Ne samo z poznavanjem največjih dirk in njegovih nekdanjih kolegov, ampak tudi s poznavanjem opreme, koles in drugih tehničnih vidikov. Hočemo narediti korak naprej in Alberto Contador je naš prvi korak v to smer.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ