Alejandro Valverde predstavil dres svetovnega prvaka

Alejandro Valverde predstavil dres svetovnega prvaka
07.10.2018 AVTOR: DZ, vir: Movistar

Kakšen se vam zdi? Alejandro Valverde je predstavil dres, mavrično majico, ki ga bo kot novega svetovnega prvaka krasila v naslednjem letu.

Alejandro Valverde je v Innsbrucku postal svetovni prvak. Po tradiciji je oblekel mavrično majico najboljšega na svetu, ki jo bo nosil v naslednjih 12 mesecih. Vsaka ekipa pa majico nekoliko prilagodi, glede na barve svojih sponzorjev. Alejandro Valverde je član španskega moštva Movistar. Drese za to ekipo izdeluje Endura, skupaj pa so izdelali dres, ki ga lahko vidite na fotografijah. Mavrične barve so na predvsem belem dresu zelo opazne, tako na osrednjem delu kot na rokavih.

Tudi na hlačkah so opazne mavrične barve. Na dresu je napis Movistar svetlo moder, tako kot tudi logotip glavnega sponzorja. Mavričen je tudi ovratnik. Vidna sta napisa Endura in Canyon. Hlačke so črne z belimi napisi. Kakšen se vam zdi torej dres svetovnega prvaka? Valverde je dres najprej predstavil na sponzorskem dogodku, na katerem se mu je pridružilo lepo število rekreativnih kolesarjev, pa tudi glavni mož moštva Movistar Eusebio Unzue. Zdaj pa se bo podal v Italijo. Najprej bo v torek nastopil na dirki Tre Valli Varesine, v soboto pa še na klasiki po Lombardiji. 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ