Astanine prave barve za sezono 2014

Astanine prave barve za sezono 2014
05.12.2013 AVTOR: D. Z.
Sicer smo že poročali, kakšen naj bi bil Astanin dres v sezoni 2014, a v medije so očitno prišle napačne informacije. Astana je uvedla nekaj sprememb. Tu je pravi dres.

Sinje modro barvo bo zamenjala nekoliko temnejši odtenek modre, na sprednji strani dresa pa bo lepo viden tudi napsi novega sponzorja »air Astana (from the heart of eurasia) «.

Kot smo že vajeni, bo nad tem napisom tudi glavno ime ekipe, torej Astana, lepo pa sta vidna tudi znaka dveh sponzorjev. In sicer napisa MOA, ki ekipo zalaga z dresi, ter Specialized.

Na desnem rokavu ostaja napis Samruk Kazyna, na levem pa Raimbek Group. Na hlačkah pa je spet napis Astana s podpisom Presidential club. Med povsem prevladujoči modri barvi izstopajo tudi odtenki rumene.

»Modra in zlata sta nacionalni barvi in unikatni v kolesarstvu. Zato so kolesarji v glavnini zelo dobro vidni. Veseli smo, da z nami ostaja glavni sponzor, to je sklad Samruk Kazyna, « je dejal glavni mož ekipe Aleksander Vinokurov.

»Na prsih smo zamenjali napis za nacionalnega letalskega prevoznika Air AStana. Logotipi Expo 2017 ostajajo na avtomobilih in na ostalih tiskanih materialih, « je še dodal Vinokurov.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ