Bahrain: Spremembe in predstavitev dresa

Bahrain: Spremembe in predstavitev dresa
21.12.2020 AVTOR: DZ, vir: Bahrain Victorious

Letos še Bahrain McLaren, naslednje leto pa Bahrain Victorius. Ekipa s slovenskih pridihom je predstavila tudi dres za sezono 2021.

Drugi največji sponzor ekipe McLaren se je že v prvem valu pandemije znašel v finančnih težavah, tako da se je dolgo govorilo o tem, da v sezoni 2021 ne bo več podpiral bahrajnske ekipe. To se je tudi zgodilo. McLaren se umika, ekipa pa se bo po novem imenovala Bahrain Victorious.

V zelo mednarodni zasedbi bodo tudi trije Slovenci: Matej Mohorič, Domen Novak in Jan Tratnik. Edino zares izstopajočo novo pridobitev predstavlja Jack Haig. Po vsega 18 mesecih dela pa je odšel Rod Ellingworth, ki se je vrnil v moštvo Ineos. To ne bo edina sprememba.

Drese bodo izdelovali pri Naliniju, tako da se je iz ekipe umaknil tudi Le Col. Zdaj so pri ekipi predstavili tudi dres za sezono 2021. Rdeča prevladuje, hlačke so črne, ohranili pa so tudi del modre barve. Poleg napisa Bahrain Victorious je najbolj opzen logotip bahrajnskega naftnega podjetja BAPCO.

Bahrain Victorious 2021: Jan Tratnik, Matej Mohorič, Domen Novak, Mikel Landa, Jukija Arashiro, Phil Bauhaus, Pello Bilbao, Santiago Buitrago, Eros Capecchi, Damiano Caruso, Sonny Colbrelli, Scott Davies, Chun Kai Feng, Jack Haig, Marco Haller, Heinrich Haussler, Kevin Inkelaar, Gino Mader, Jonathan Milan, Mark Padun, Hermann Pernsteiner, Wout Poels, Macel Sieberg, Dylan Teuns, Rafael Vallas, Stephen Williams in Alfred Wright.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ