Borut Božič: To je Pariz-Roubaix. To je nekaj posebnega! (video in foto)

Borut Božič: To je Pariz-Roubaix. To je nekaj posebnega! (video in foto)
05.04.2013 AVTOR: D. Z.
Pred dirko Pariz-Roubaix so se tudi pri kazahstanski Astani potrudili in naredili video prispevek iz ogleda trase. V tem prispevku nastopa tudi Borut Božič.
"Tu šteje zgodovina. Dirka ima že več kot sto let. Ni vsako leto ista trasa, a tu je skoraj 30 odsekov tlakovanih poti. To je Pariz-Roubaix. To je nekaj posebnega," je dejal Borut Božič. Več o ogledu same proge, posnetke s trase, in tudi o tem, kaj o "Severnem peklu" menijo kolesarji Astane, si lahko ogledate v dveh spodaj priloženih prispevkih.

Na vprašanje, če rad dirka po tlakovanih poteh, je Jacopo Guarnieri hitro odgovoril: "Seveda. Je kar nekako smešno. Je nekaj povsem drugačnega od tistega, kar počneš celotno sezono. Zato je kar smešno." Poleg video posnetkov vam ponujamo tudi fotografije Boruta Božiča in njegovih klubskih kolegov z ogleda trase dirke Pariz-Roubaix. Obenem vam ponujamo tudi video posnetek, kako so ogled opravili kolesarji Skyja.

Borut Božič bo na dirki Pariz-Roubaix nastopil tretjič v karieri. Lani je osvojil 48. mesto, letos pa je na preteklih dirkah že dokazal, da je zares odlično pripravljen in bi prav lahko posegel precej višje. Božič bo eden izmed štirih Slovencev na dirki.

Poleg njega se bodo na pot iz francoskega mesta Compeigne podali še Marko Kump, Blaž Jarc in Kristjan Koren. Več o sami dirki, o favoritih, pa tudi več fotografij z ogledov proge lahko pričakujete v soboto zjutraj. Vabljeni k ogledu in branju.

Mnenja kolesarjev Astane o dirki Pariz-Roubaix
 

Ogled proge kolesarjev Astane


Kolesarji moštva Sky na ogledu trase dirke Pariz-Roubaix
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ