Contador naj bi razmišljal o odstopu!

Contador naj bi razmišljal o odstopu!
12.07.2011 AVTOR:
"Odstop? Tudi to je mogoče." Tako je stanje Alberta Contadorja za spletno strani tuttobiciweb.it komentiral Contadorjev klubski kolega Matteo Tosatto. Contador se namreč pritožuje nad bolečinami v kolenu.
V časopisu L'Equipe je so zapisali, da Alberto Contador zaradi težav s kolenom razmišlja o odstopu na dirki po Franciji. Novinarji spletne strani tuttobiciweb.it pa so za dodatne informacije povprašali Contadorjevega klubskega kolego Mattea Tosatta. Ta je govorice potrdil in poudaril, da je Contador Španec nad stanjem zelo zaskrbljen.

"Po zadnjih dveh etapah Alberto ni mogel priti v hotel, ampak je takoj padel na posteljo in si koleno prekril z ledom. V začetku dirke je kar trikrat padel in tega ni vajen. Normalno je, da je izgubil zaupanje. Bolečina je huda," je med drugim povedal Tosatto in opisal trening v ponedeljekovem dnevu odmora:

"Po manj kot eni uri in pol treninga se je obrnil in se vrnil v hotel, saj ga je koleno preveč bolelo. Danes in jutri sta pred nami bolj ali manj lahki etapi in bo zelo pomembno, kakšna bo reakcija kolena Alberta Contadorja. Odstop? Tu ti je mogoče! Kolesar kot je on, je v Francijo prišel po zmago. Nadaljevati brez možnosti za zmago zanj ne bi bilo smiselno. Tvegal bi namreč, da bi se stanje samo še poslabšalo."

foto: sirotti
vir: tuttobiciweb.it
Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ