Contador v novem dresu že podira rekorde (video)

Contador v novem dresu že podira rekorde (video)
01.04.2012 AVTOR: D. Z.
O kaznovanem Albertu Contadorju se v zadnjem času precej manj piše, čeprav je Španec očitno še kako aktiven.

Nova spletna stran in nov rekord
O njem si lahko več preberemo tudi na njegovi prenovljeni uradni spletni strani. A nova spletna stran še zdaleč ni vse. Kot smo že pisali, Contadorja kazen, ki mu jo je izreklo Mednarodno športno razsodišče očitno ni potolkla. Do razsodbe še član Saxo Banka se je takoj potem usedel na kolo. Začel je trenirati in zdaj je očitno povsem osredotočen na to, da se avgusta vrne v čim boljši formi.

To dokazujejo tudi njegove objave na twitterju in spletni strani. Contador je nedavno zapisal, da je opravil več kot 200 kilometrov dolg trening, poln vzponov. Kasneje pa se je eden izmed njegovih zapisov glasil: "Ufff ... Danes je za mano zelo zelo težek in hiter trening. Kako me bolijo noge. Ampak, to je dan, ki si ga bom zapomnil. Na vzponu, kjer testiram formo, sem postavil nov rekord."

Poseben dres za svoje navijače
A to še ni vse. Kot boste lahko videli v priloženem posnetku, Alberto Contador, odkar je bil suspendiran, ne nosi več dresa Saxo Banka. Do zdaj je nosil drese, kjer ni bilo nobenih sponzorjev ali videnjših napisov. Zdaj pa se je odločil, da se tudi svojim zvestim navijačem zahvali na prav poseben način.

S pomočjo proizvajalca dresov Sportful je oblikoval dres, z zanj značilnim simbolom - prsti, ki streljajo. A na belem delu dresa se skrivajo prav posebni napisi. Gre za nekatera sporočila podpore, ki jih je v zadnjih, zanj zelo težkih mesecih, prejel s strani navijačev. Ti so natisnjeni v štirih različnih jezikih - španščini, francoščini, italijanščini in angleščini.

Fundaci >ja in maraton
"S to majico ne bom treniral samo zase. To bo tudi zahvala vsem navijačem za podporo. Zame je to prav posebna majica, ki mi pomeni več kot katerakoli druga. Pomagala mi bo na težkih treningih, ko se bom vozil sam. Vse do 6. avgusta, ko bom spet začel z dirkami," je na svoji spletni strani zapisal Alberto Contador, ki ima na svojem novem dresu tudi logo Contadorjeve dobrodelne fundacije.


Poleg tega bo 26. maja v Pintu prav poseben maraton, ki se imenuje po največjem šampionu tega mesteca v bližini Madrida. In kaj hitro bo tukaj že avgust ... Dan njegove vrnitve v kolesarsko karavano. V nadaljevanju si lahko ogledate krajši spot, v katerem vam Contador predstavi nov dres, Contador pa je posnet tudi med enim izmed treningov.

foto: http://albertocontador.org >

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ