Corratec Allroad A1

Corratec Allroad A1
19.09.2022 AVTOR: Vladimir Pakrac, Foto: Tit Košir

Kot nakazuje že ime, gre za kolo za kakršnokoli cesto. Allroad A1 je kolo za vse, ki šele vstopajo v svet makadamkanja ali bolj sproščenega cestnega kolesarstva.

Ob omembi nemške znamke koles Corratec se bo večini starejših kolesarjev pred očmi prikazala značilna oblika »Bow« njihovih starejših okvirjev z napeto razcepljeno zgornjo cevjo v obliki loka. Značilna oblika je z uspehi v olimpijskem krosu dobila zavidljiv krog privržencev, vendar pa so oblikovalci pri Corratecu ocenili, da je čas, da se znamka prilagodi sodobnim trendom. Oblika Bow se je tako, vsaj v izraziti obliki, poslovila. Trendom so se prilagodili tudi v širokem izboru koles, ki obsega otroška, električna, gorska, cestna, po novem pa tudi makadamkarska kolesa.

Pri Corratecu ponujajo tri makadamkarske modele, vsakega z dvema različicama opreme. Vstopa na trg makadamkarjev so se lotili s potovalnim modelom Travel, karbonskim makadamkarjem Allroad C in njegovo dostopnejšo različico Allroad A. Pri slednji gre za sodobnega makadamkarja, ki prepri

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ