Dekle s koledarja: Katherine O'Shea (foto in video)

Dekle s koledarja: Katherine O'Shea (foto in video)
15.12.2011 AVTOR:
Cyclepassion je še sedmo leto zapored razveselil kolesarske navdušence. Izdal je namreč koledar s fotografijami številnih vrhunskih kolesark. Mi vam tokrat predstavljamo Katherine O'Shea.
Gorska kolesarka Katherine O'Shea, ki nastopa v olimpijskem krosu, je z 32 leti najstarejša izmed letošnjih deklet s koledarja. Doma je iz Avstralije, njen najboljši rezultat letos pa je osvojen naslov državne prvakinje v olimpijskem krosu.

Preden je spoznala čare gorskega kolesarstva je igrala softball. Njena prva dirka je bila ekstremna. V paru se je namreč udeležila 24-urne vzdržljivostne preizkušnje. Leta 2006 so jo sprejeli v program na Inštitutu za šport, kjer se ukvarjajo z nadarjenimi športniki in jim ponudijo tudi priložnost, da se dokažejo.

Ta program so uvedli z enim samim ciljem – pripraviti športnike in športnice na londonske olimpijske igre leta 2012. Najlepša dirka svetovnega pokala je dirka v Offenburgu, pravi Katherine, ki je vozila za moštvo Torq Performance Nutrition.

V koledarju Cyclepassion si jo boste lahko ogledali na dveh različnih fotografijah za mesec december. Koledar za leto 2012 stane 36 evrov, avtor fotografij pa je Daniel Geiger. Tudi pri Katherine O'Shea si lahko ogledate krajši prispevek, kako sta fotografiji nastali.

Preberite še ...
Dekle s koledarja: Veronica Andreasson (foto in video)
Cyclepassion: Koledar, ki ga morate imeti (video)
Dekle s koledarja: Hanna Klein (foto in video)
Dekle s koledarja: Pauline Ferrand Prevot (foto in video)
Dekle s koledarja: Liz Hatch (foto in video)
Dekle s koledarja: Marion Rousse (foto in video)
Dekle z naslovnice: Maja Wloszczowska (foto in video)

vir: http://www.cyclepassion.com/

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ