Dražba: Za Rogličeve ure 8150 evrov

Dražba: Za Rogličeve ure 8150 evrov
11.02.2022 AVTOR: DZ, vir: Fundacija Primoža Rogliča

Zaključila se je dražba Fundacije Primoža Rogliča. Za tri Tissot ure je bila najvišja ponudba 8150 evrov.

Iz Fundacije Primoža Rogliča so sporočili izkupiček prve dražbe, ki so jo kot novoustanovljena fundacija pripravili. Na dražbo so ponudili tri ure priznane znamke Tissot. Gre za posebno zbirko treh ur v treh različnih barvah - rožnata, rumena in zelena. S tem predstavljajo tri tritedenske dirke, Giro, Tour in Vuelto. Na svetu je samo 25 kompletov takih ur, ki pa niso naprodaj.

"V veliki večini so tudi posamezne ure razprodane in takšnih več ne bo moč dobiti, saj bo podjetje Tissot v letu 2022 lansiralo novo verzijo njihovega znamenitega modela SUPERSPORT CHRONO. Ure imajo mehanizem Quartz, s safirskim steklom in so narejene v Švici. Da gre za kolesarske ure nas opominja edinstven kazalec, ki je na eni strani v obliki kolesa. V škatli so v posebnem izvlečnem predalu shranjeni tudi različni paščki, s katerimi lahko v hipu spremenite svoj stil," so zapisali na spletni strani:

"Škatla z urami, ki jo dajemo na dražbo za Fundacijo Primoža Rogliča. Nosi zlati podpis olimpijskega prvaka v vožnji na čas iz Tokia – s pomenljivim pripisom – This is your time (to je vaš čas)." Zdaj je jasno, koliko je odštel “zmagovalec” oziroma koliko je najvišja ponudba. Ta znaša 8150 evrov.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ