Dresi: Sky brez večjih sprememb, Katjušine barve

Dresi: Sky brez večjih sprememb, Katjušine barve
19.12.2014 AVTOR: D. Z.
Spoznajte drese dveh bogatejših moštev World Toura. Pri Skyu večjih sprememb ni, pri Katjuši pa so se odločili za drugačne barve in se približali barvam ruske zastave.

Najprej h moštvu Sky. Proizvajalec dresov Rapha ni ponudil večjih sprememb. Moštvo Sky se drži tradicionalne črne barve z modrimi črtami in velikim belim napisom Sky. Na dresih, samem materialu so vidne rahle črte – odtenka črne barve. Na širši modri črti, ki poteka po sredini dresa na hrbtni strani pa sta vidna napis Sky in logo italijanskega proizvajalca koles Pinarello.

Na hrbtni strani ostalih napisov sponzorjev ni, zato pa na sprednji zasledimo velik napis Sky. Nad napisom glavnega sponzorja sta na levi strani vidna še manjša napisa Pinarello in Jaguar. Na desni pa 21st Century Fox. Omenimo še moder lev rokav in moder ovratnik na notranji strani. Precej večje spremembe se obetajo v moštvu Katjuša, katerega član je tudi Simon Špilak.

Pri Katjuši najbolj aktualne novice najprej objavijo na tweeterju. In pred dnevi so objavili fotografijo očitno novega dresa. Letos ta prevladovali bela in rdeča. Naslednje leto se bo dres očitno bolj približal barvam ruske zastave. Gre za kombinacijo bele, modre in rdeče barve, na sredini, na sprednji strani dresa pa je ena izmed največjih znamenitosti Rusije – Moskovski Kremelj.

Napis Katjuša je tudi na bokih. Na obeh rokavih je na črni podlagi zapisano ime proizvajalca koles Canyon, na ramenih pa je ime Itera. Na sprednji strani dresa je viden tudi napis proizvajalca dresov – to je OW, torej One Way, ki se je ekipi pridružil šele zdaj.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ