Drugi Black Hole bike fest od 18. do 27. julija!

Drugi Black Hole bike fest od 18. do 27. julija!
24.03.2014 AVTOR: Švigelj Uroš
Festival v Mežiški dolini zopet čez dva vikenda s poudarkom na zvrsti enduro prvi in na maratonu drugi konec tedna. Pa seveda vse dni na kolesarjenju na vse načine in na druženju.

Black Hole bike fest poteka med 18. in 27. julijem.
Več na:  www.blackhole-bikefest.com

Korošci gredo v napad! Objavili so prenovljeno spletno stran festivala Black Hole bike fest v Mežiški dolini med Ravnami in Črno. Po lanski uspešni premieri bo druga izvedba tega rekreativno-tekmovalnega dogodka potekala med 18. in 27. julijem letos. Čez približno štiri mesece torej, kot nam pove odštevalnik na vrhu strani.
 

Po lanski premieri so partnerji pri organizaciji staknili glave in se odločili, da obdržijo spored čez dva vikenda. Tako se bo festival tudi letos začel z enduro vikendom. V petek 18. julija se festival začne s prologom enduro tekmovanja na Ravnah, nadaljuje pa s sobotnimi in nedeljskimi etapami za točke serije SloEnduro in seveda nedeljsko “pit stop ” preizkušnjo. Vikendu bodo letos dodali tudi tekmovanje v MTB orientaciji.
 

Med tednom je spored zapolnjen z vodenimi turami in drugimi, predvsem večernimi dejavnostmi. Vrhunec drugega vikenda pa bo maraton Črna lukna v soboto 26. julija. Tudi tokrat skozi “jamo ” oziroma opuščeni rudnik. Prijave na maraton so že odprte!

Vsekakor veliko kolesarjenja po izrednih koroških hribih in veliko druženja, preskušanja opreme … Gorskokolesarski festival torej.

Podrobnosti najdete na www.blackhole-bikefest.com

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ