Energijske in beljakovinske ploščice

Energijske in beljakovinske ploščice
17.05.2022 AVTOR: Ziga Fritz Kunc, promocijsko sporočilo

Tržišče je preplavljeno z energijskimi in beljakovinskimi ploščicami, ki pa kljub mikavnim embalažam in lepim obljubam večinoma ne zadovoljijo potreb športnika, če pa že, so bistveno predrage.

V grobem ločimo tri vrste ploščic. Energijske ploščice, beljakovinske ploščice in ploščice, ki se jih je bolje izogibati.
Energijska ploščica 4Energy zagotavlja med intenzivno vadbo energijo. Beljakovinsko ploščico Protein Bar odlikujejo povsem naravne sestavine - beljakovine, ogljikovi hidrati in zdrave maščobe po intenzivni vadbi, obenem pa je lahko odličen nadomestek obroka.

Energijska ploščica 4Energy je najbolj ugodna energijska ploščica na tržišču, ki za dobro ceno ne žrtvuje kakovosti - večplasten vir energije, ki ohranja zaloge glikogena v tvojem telesu in tvoje telo spodbuja, da za energijo uporablja maščobe.

Beljakovinska ploščica Protein Bar ti nudi popoln vir beljakovin na podlagi beljaka, hitro energijo z datlji in počasno energijo na podlagi maščob z oreščki. Poleg tega so polnega, bogatega, popolnoma naravnega okusa, ki te bo vsakič znova navdušil.


Energijska ploščica 4Energy


Ploščica je bila ustvarjena z namenom, da nudi čim bolj ugodno energijsko ploščico za ohranjanje zalog glikogena med intenzivno vadbo in ne žrtvuje kakovosti na račun ugodne cene.

Energijska ploščica 4Energy vsebuje različne vire ogljikovih hidratov in tako nudi hitro in počasno energijo ter s kombinacijo glukoze in fruktoze izkorišča oba transporterja ogljikovih hidratov v tvojem telesu. Ploščica vsebuje samo naravne sestavine. V njej ni palmovega olja, ki lahko v večjih količinah dviguje nivo holesterola, ampak vsebuje kokosovo olje, ki je za telo veliko bolj zdravo. Poleg tega vsebuje sestavine, kot so datlji in oves, ki so odličen vir energije in spodbujajo oksidacijo maščob v telesu.

Energijska ploščica 4Energy je odličnega okusa, lahko prebavljiva, se ne lepi ali drobi.


Prednosti energijske ploščice 4Energy:
• Odlikuje jo izjemna sočnost, zato za uživanje ne potrebuješ vode.
• Se ne drobi ali topi in je lahko prebavljiva.
• Vsebuje datlje, ki so hiter vir energije z mnogimi pozitivnimi učinki za tvoje zdravje.
• Vsebuje oves, ki je stabilen vir energije, bogat z aminokislino lizin, kar ti omogoča boljšo pretvorbo maščobe v energijo.
• Vsebuje izomaltulozo, ki se sprošča kot glukoza in fruktoza ter prav tako spodbuja oksidacijo maščob v tvojem telesu.
• Kljub odličnim sestavinam je na voljo po izredno ugodni ceni, saj smo želeli, da si jo lahko čisto vsak privošči.

Kako si lahko kljub temu privoščimo to energijsko ploščico 4Energy ponuditi po tako ugodni ceni?
• Ker nismo izbrali po nepotrebnem drage embalaže, ki potrošnika zavaja s svojim videzom.
• Ker na ovoju nimajo tiska, saj ti ta med intenzivno vadbo prav nič ne koristi.
• Ker smo proizvajalec mi sami, si lahko privoščimo nižjo maržo.

Energijska ploščica 4Energy je cenovno ugodna energijska ploščica na tržišču, ki ne žrtvuje kakovosti za dobro ceno.


Kaj je pogosta težava “običajnih” ploščic?


Vsi smo že bili tam. Stojiš na blagajni bencinske črpalke ali trgovine, ko ti začne kruliti v želodcu. Zagledaš beljakovinsko ali energijsko ploščico z vabljivo embalažo in pomisliš: “To mi bo koristilo.”

In ja, vsekakor je takšna ploščica boljša od kakšnih drugih, mnogo slabših opcij, vseeno pa bi se jih bilo bolje izogniti.

Naj naštejemo nekaj razlogov, zakaj ni vsaka ploščica dobra ploščica:
• Ker vsebujejo nekvalitetne, potencialno škodljive sestavine, kot so polioli ter umetna sladila in dodatki.
• Ker se hvalijo, da nimajo sladkorja, medtem ko vsebujejo poliole, ki se nabirajo v črevesju in lahko povzročijo resne težave.
• Ker se drobijo, se težko žvečijo, so suhe ali lepljive in slabega okusa.
• Ker ne nudijo tistega, kar telo resnično potrebuje, torej kakovosten vir beljakovin in ogljikovih hidratov.
• Ker so lahko bistveno dražje, kolikor so dejansko vredne.
• Ker lahko vsebujejo preveč vlaknin, kar ti med intenzivno vadbo povzroča prebavne težave.


Kaj so polioli?

Polioli so sladkorni alkoholi, ki jih tvoje telo ne more prebaviti. Posledično te napihnejo in povzročijo prebavne težave. Najhujši med polioli je manitol, ki je tudi najcenejši, težava pa je, da proizvajalci niso dolžni napisati, kateri polioli so prisotni v izdelku.
Energijskih in beljakovinskih ploščic v navadnih trgovinah se je v večini primerov boljše izogibati.


Beljakovinska ploščica Protein Bar


Beljakovinska ploščica Protein Bar je odličen vir povsem naravnih beljakovin, obenem pa vsebuje tudi kakovostne vire ogljikovih hidratov, zato jo lahko uporabiš kot slasten in hranljiv nadomestek obroka.

Ko gre za vnos beljakovin, ni pomembno le število gramov na deklaraciji, ampak vsebnost aminokislin, ki jih ta vir vsebuje. Beljakovinska ploščica Protein Bar temelji na jajčnem beljaku, ki vsebuje vseh devet esencialnih aminokislin, zato boš z njo svojim mišicam priskrbel točno to, kar potrebujejo.

Beljakovinska ploščica Protein Bar vsebuje tudi oreščke, kot so arašidi, indijski oreščki, mandlji ali lešniki (odvisno od okusa), ki so počasen in kakovosten vir energije iz dobrih maščob, obenem pa tudi dodaten vir beljakovin.

Končno beljakovinska ploščica Protein Bar vsebuje datlje, ki so izredno zdrav vir hitre energije s številnimi prednostmi za tvoje zdravje, kot je antioksidantski učinek ter podpora zdravju tvojih kosti, prebavil in možganov.

Z nakupom rožnate beljakovinske ploščice Protein Bar podpiraš akcijo Rdečega križa, s katerim pomagaš otrokom na območju nesreč do pitne vode ali zagotoviš hranljiv obrok za otroke v državah v razvoju.

Beljakovinska ploščica Protein Bar ima bogat, naraven okus. Z okusom rožnate ploščice pa boš tudi podprl dobrodelno akcijo Rdečega križa, s katero pomaga ogroženim otrokom.


Prednosti
beljakovinske ploščice Protein Bar:
• Vsebuje samo popolnoma naravne, izredno hranljive sestavine.
• Beljakovine iz jajčnega beljaka, ki vsebuje vseh 9 esencialnih aminokislin.
• Oreščki v ploščici ti nudijo počasno energijo in zdrave maščobe.
• Datlji so hiter vir energije z mnogimi pozitivnimi učinki na tvoje zdravje.
• Slasten, povsem naraven okus, ki te bo vedno znova očaral.
• Lahko jo uporabiš kot hranljiv in zadovoljujoč nadomestek obroka.


Protein Bar je izjemno kakovostna beljakovinska ploščica, ki temelji na povsem naravnih in izredno hranljivih sestavinah, uporabljaš pa jo lahko tudi kot hranljiv nadomestek obroka.

Preberi tudi:

Imunski sistem aktivnega športnika

Zgodba o regeneracijskem napitku Regen

Značke: Prehrana
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ