Eurobike 2018 že v juliju

Eurobike 2018 že v juliju
21.10.2016 AVTOR: Matej Kainz
Največji kolesarski sejem stare celine bo v letu 2017 sicer še v septembru, z letom 2018 pa se bomo kolesarskih novosti lahko veselili že v začetku poletja.

Pri Messe Friedrichshafen so v prejšnjem tednu objavili novico, da se bo Eurobike 2018 začel približno sedem tednov prej, natančneje v nedeljo 8. julija. Takšna pogumna poteza bi naj pritegnila veliko več prodajalcev kolesarske opreme, saj bodo imeli možnost predogleda kolesarskih novosti mnogo prej, sredi kolesarske sezone. Z letom 2018 se Eurobike usmerja bolj na B2B, kot pa na končne kupce. 

 

Odzivi na nov datum so več kot odlični. 

Claudio Marra (FSA) verjame, da je nov datum nujno potreben, saj so mnoge novosti prihajajočega leta v septembru že v prodaji, ali pa vsaj medijsko pokrite s strani medijev. Zato se je izgubila rdeča nit sejma Eurobike, ki bi naj bil namenjen predstavitvi inovacij in novosti.

Tamara Winograd (Bosch): “Eurobike je najpomembnejši dogodek kolesarske industrije. Vsako leto preko 1000 svetovnih proizvajalcev pokaže svoje novosti. Trendi nastajajo tu. Tudi Bosch bo predstavil lastne novosti na Eurobiku 2017.

Bernhard Lange (Paul Lange & Co): “Eurobike ni le sejem, je vodilni mednarodni kolesarski forum. Težnja po usmeritvi bolj v B2B smer je prava pot.

Značke: Cestno
Komentarji
markosla50 27.06.2018 17:41
Ali je za ta sejem organiziran kakšen prevoz?Hvala
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ