Everesting zdaj priznan tudi na platformi RGT Cycling

Everesting zdaj priznan tudi na platformi RGT Cycling
18.11.2020 AVTOR: N. Gr., foto: RGT Cycling

Platforma RGT Cycling je brezplačna alternativa Zwiftu v svetu virtualnega kolesarjenja, zdaj pa so dobili tudi uradno potrditev snovalcev Everestinga, da bodo podvigi priznani tudi na njihovi platformi.

Everesting je bil do sedaj v virtualnem svetu priznan le na Zwiftu, v teh dneh pa se mu pridružuje še RGT Cycling. Gre za veliko manj razširjeno platformo za virtualno kolesarjenje, ki pa osnovne funkcije svojim uporabnikom ponuja brezplačno, v času koronavirusa pa so vsem uporabnikom tudi Premium funkcije dostopne brezplačno. V teh mesecih lahko tako uživate v celotni funkcionalnosti RGT Cyclinga in sami presodite, če gre za učinkovito alternativo Zwiftu.

S priznanimi poizkusi Everstinga bodo pridobili še več uporabnikov, v decembru pa v sodelovanju s fundacijo World Bicycle Relief ponujajo tudi dobrodelno noto pri virtualnem naskoku na najvišji vrh sveta. Za svoj poizkus virtualnega Everestinga lahko izberete tudi najbolj slavne kolesarske vzpone sveta, denimo Stelvio ali Mont Ventoux, ki so na voljo na platformi.

Od prvega do 31. decembra bo mogoča tudi nekoliko lažja različica tekmovanja, kolesarjem se bodo osvojeni višinski metri v tem obdobju seštevali in kdor bo premagal 8448 višinskih metrov v celotnem decembru, bo prav tako dobil posebno značko in omejeno serijo Everesting dresa na platformi RGT Cycling.

Vsi zbrani prispevki v tem obdobju bodo šli na račun zgoraj omenjene fundacije, ki zagotavlja kolesa prebivalcem iz ogroženih predelov sveta. Več o akciji lahko preberete tukaj.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ