Froome zatrdil kolegom: Ostajam

Froome zatrdil kolegom: Ostajam
24.06.2020 AVTOR: DZ, foto sirotti

Chris Froome se z ekipo Ineos trenutno mudi na višinskih pripravah. Nizozemski mediji pa so pograbili novico o morebitnem prestopu britanskega zvezdnika.

V zadnjem obdobju se je veliko govorilo o tem, da naj bi se Chris Froome že resno dogovarjal za prestop. Konec letošnje sezone mu namreč poteče pogodba z Ineosom, kjer imajo ogromno zvezdnikov. Prav zato mnogi napovedujejo, da bo Froome ekipo, v kateri je dosegel vse največje uspehe zapustil. Prišlo je tudi do ugibanj, da naj bi ekipo zamenjal že med sezono, najbolj zainteresirani pa naj bi bili pri moštvu Israel Cycling Academy.

Pri nizozemskemu časopisu AD so informacije preverili tako, da so stopili v stik z Dylanom Van Baarlejem. Ta je skupaj s Froomom tudi na pripravah, saj je na daljšem spisku kandidatov za nastop na Touru: "Seveda smo govorili o tem, saj je v vseh novicah. Kar vem zaenkrat ostaja in želi Tour odpeljati za Ineos. Ne vem, kaj se dogaja v zakulisju, vendar pa nam je to povedal, tako da predvidevam, da bo na Touru."

Seveda bi šlo, če bi Froome prestopil med sezono za zelo neobiačjno potezo. Pred leti je to naredil Rohan Dennis. "To bi bilo čudno. Dvomim, da bo odšel predčasno," je dejal Van Baarle. Vsekakor pa se bodo v Ineosu za prevlado borili kar trije zmagovalci največje dirke po Franciji: Froome, Bernal in Thomas.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ