Grega Bole se vrača v Nippo Vini Fantini

Grega Bole se vrača v Nippo Vini Fantini
16.11.2015 AVTOR: D. Z.
Cyclingpro.net piše, da je Grega Bole podpisal pogodbo z moštvom Nippo Vini Fantini. Gre za kontinentalno ekipo, za katero je že vozil.

Nippo Vini Fantini je italijansko-japonska ekipa s prokontinentalno licenco, ki je letos nastopila tudi na dirki po Italiji. V tej ekipi vozi tudi nekdanji zmagovalec Gira Damiano Cunego, pa brat bolj znanega Vincenza Nibalija Antonio. Ekipa je bila tudi na letošnji dirki po Sloveniji. In prav za to ekipo je Grega Bole že vozil v sezoni 2014. Potem pa je prestopil v CCC Sprandi Polkowice.

Zdaj se Bole, kot je pred dnevi že napovedal, vrača v Nippo Vini Fantini. »Zame je to, kot bi se vrnil v družino. Dirkati tu mi je v veselje. Delo moraš seveda vzeti resno, a z nasmehom in strastjo, ki ju ustvarja družinsko okolje, « je za cyclingpro.net ob podpisu pogodbe dejal Grega Bole.

Zahvalil se je še športnemu direktorju Stefanu Giulianiju in glavnemu menedžerju Francescu Pelosiju, pa tudi ustanovitelju ekipe Roccu Menni. »Tu sem, da dam svoj prispevek in pomagam ekipi. Ko bom imel priložnost, pa tudi zato, da poskušam dobiti kakšno dirko. Zame in za ekipo, « je še dejal Bole.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ