Jaka Primožič v reviji Procycling

Jaka Primožič v reviji Procycling
08.03.2017 AVTOR: D. Z.
Lani mladinec, letos mlajši član, sicer pa kolesar kranjskega kluba. Enega izmed mladih nadarjenih kolesarjev Jako Primožiča so opazili tudi v priznani tuji kolesarski reviji Procycling.

Če so v prejšnji številki reviji revije Procycling pisali o Sloveniji in številnih profesionalnih kolesarjih, ki prihajajo iz naše države, pa smo v zadnji številki te revije našli krajšo zgodbo o Jaki Primožiču.

Govorimo o nadvse uspešnem mladincu, ki je v letošnji sezoni prestopil med mlajše člane in vozi v kranjskem klubu. V krajšem članku so zapisali njegove dosežke med mladinci, potem pa so poudarili, da je kljub vsemu ostal zvest domačemu klubu: “Najpomembnejša odločitev je, da moram dokončati srednjo šolo, šele potem se bom povsem posvetil kolesarstvu, ” je dejal Primožič.

Tudi to, da ne bi imel dovolj zahtevnih dirk ga ne skrbi: “Lahko se bom dokazoval na dirkah za Pokal narodov. To je moja prva sezona med mlajšimi člani, zato ne vem, kaj lahko pričakujem. ” Pod glavnim člankom pa so pri reviji Procycling na kratko opisali še tri kolesarje na katere moramo biti letos pozorni med elito. Izpostavili so Mateja Mohoriča, Primoža Rogliča in Davida Pera.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ