Jaka Primožič v reviji Procycling

Jaka Primožič v reviji Procycling
08.03.2017 AVTOR: D. Z.
Lani mladinec, letos mlajši član, sicer pa kolesar kranjskega kluba. Enega izmed mladih nadarjenih kolesarjev Jako Primožiča so opazili tudi v priznani tuji kolesarski reviji Procycling.

Če so v prejšnji številki reviji revije Procycling pisali o Sloveniji in številnih profesionalnih kolesarjih, ki prihajajo iz naše države, pa smo v zadnji številki te revije našli krajšo zgodbo o Jaki Primožiču.

Govorimo o nadvse uspešnem mladincu, ki je v letošnji sezoni prestopil med mlajše člane in vozi v kranjskem klubu. V krajšem članku so zapisali njegove dosežke med mladinci, potem pa so poudarili, da je kljub vsemu ostal zvest domačemu klubu: “Najpomembnejša odločitev je, da moram dokončati srednjo šolo, šele potem se bom povsem posvetil kolesarstvu, ” je dejal Primožič.

Tudi to, da ne bi imel dovolj zahtevnih dirk ga ne skrbi: “Lahko se bom dokazoval na dirkah za Pokal narodov. To je moja prva sezona med mlajšimi člani, zato ne vem, kaj lahko pričakujem. ” Pod glavnim člankom pa so pri reviji Procycling na kratko opisali še tri kolesarje na katere moramo biti letos pozorni med elito. Izpostavili so Mateja Mohoriča, Primoža Rogliča in Davida Pera.

Značke: Cestno
Komentarji
Lopata 08.03.2017 11:26

Ali je takšno prikazovanje dotične tuje revije dovoljeno? Ali ne gre za kršitev avtorskih pravic? Sam sem namreč pred leti na tej spletni strani objavil nekaj strani revije Bicikel.com in bil ostro napaden. Samo sprašujem...

nemelk 08.03.2017 12:41

Verjetno so bili napadi povezani s tvojo profilno sliko :D 

Lopata 08.03.2017 12:45

Ali ne veš, da se ni lepo spravljati na bolnega človeka...smeh

gorann316998 08.03.2017 15:31

na bolanega res ne, na bolnega pa z veseljem z vsemi sredstvi

pa ne vem zakaj bi bila krsitev, ce je lepo razvidno, da je clanek iz druge revije, pa se napisal je vir 

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ