Jumbo Visma spet v novi preobleki (VIDEO)

Jumbo Visma spet v novi preobleki (VIDEO)
17.04.2023 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Pri moštvu Jumbo Visma bodo tudi letos na dirki po Franciji nastopali s posebnimi dresi. Zdaj so ga tudi predstavili. Vam je všeč?

Lani je moštvo Jumbo Visma na dirki po Franciji nastopalo z dresom, ki so ga poimenovai Masterpiece. Očitno jim je prinesel srečo, saj je Jonas Vingegaard po hudem boju s Tadejem Pogačarjem prišel do končne zmage. Letos bo Vingegaard branil zmago. Celotna sezona je posvečena temu. In tudi letos bodo kolesarji Jumbo Visme na dirki po Franciji nosili drugačne drese, kot jih nosijo skozi celotno sezono.

Dres so predstavili danes. Nastal je v sodelovanju s proizvajalcem dreso AGU in Etelingom. "Unikaten dizajn temelji na moči sanj. Posebna majice “Velodrome” ponazarja sanj polno zvezdnato nebo," so pri Jumbo Vismi zapisali v izjavi za javnost in dodali: "Po lanski zmagi pri ekipi upamo, da bomo navdušili nove generacije, da bodo sledile svojim sanjam." Sicer pa pri dresu prevladuje črna barva. Tudi zaradi zahtev organizatorja je rumene precej manj kot običajno.

Sponzorji ostajajo, le na sredini dresa je zemljevid Francije. "Zgodbo o majici Velodrome, Vozi svoje sanje so napisali pri Eftelingu. Pobudbo pa je dobila na podlagi sanj in ciljev ekipe. Sander de Bruijn je napisal pravljico o veri, sanjah in vztrajnosti. Govori o mladem kolesarju, ki se pod bleščečim zvezdnatim nebom osvobodi vrtiljaka, poimenovanega Velodrom. Kot v sanjah konča na Elizejskih poljanah. Zvezdnato nebo odseva moč sanj," so med drugim zapisali v sporočilu za javnost.

"Zmaga na lanski dirki po Franciji je bila češnja na torti po dolgih letih. To smo dosegli, ker smo si upali sanjati in smo si upali postaviti jasne cilje. Uresničili smo sanje. S to majico želimo vzpodbuditi ljudi po vsem svetu, naj sledijo svojim sanjam. S ponosom bomo nosili ta dres na dirki po Franciji in naredili bomo vse, da spet uresničimo svoje sanje," pa je dejal glavni mož ekipe Richard Plugge.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ