Jumbo Visma tokrat s serijo v šestih delih o sezoni 2022

Jumbo Visma tokrat s serijo v šestih delih o sezoni 2022
01.02.2023 AVTOR: DZ

Jumbo Visma nas je v preteklosti že razvajala s povzetki sezon. Tako smo spoznali ozadje dogajanja. Zdaj se obeta še povzetek pretkle sezone.

Jumbo Visma je v preteklosti pripravila že več povzetkov različnih dirk. Tako smo lahko spoznali ozadje dveh od treh zmag Primoža Rogliča na dirki po Španiji. Pa njegovo tretje mesto na dirki po Italiji.

Videli smo lahko tudi film o dogajanju na Touru, ko je Rogliča v predzadnji etapi premagal Tadej Pogačar. Tudi zgodbo o Primožu Rogliču smo lahko v krajšem filmu spoznali. Na Youtubu je še vedno film Plan B o dogajanju na dirki po Franciji 2021, ki jo je dobil Tadej Pogačar, Jumbo Visma pa je po padcu Primoža Rogliča zablestela po zaslugi Wouta Van Aerta in Jonasa Vingegaarda.

Zdaj pa je prišla na dan informacija, v kakšni obliki bomo lahko priča dogajanju v sezoni 2022. Tokrat so se pri nizozemski ekipi odločili za nekoliko drugačen pristop. Ne bodo se osredotočili zgolj na eno dirko, pa čeprav so z Jonasom Vingegaardom izpolnili še enega izmed redkih neizpolnjenih ciljev - dobili so dirko po Franciji. Podpisali so pogodbo z Amazon Prime in tako bodo sezono povzeli v šestih delih, ki jih bodo objavili 1. marca.

"Unikaten vpogled, čustveni vrhunci in padci," so serijo opisali pri Amazon Prime. V sporočilu za javnost so še dodali, da se bo serija imenovala "All-in: Team Jumbo Visma."

Za zdaj je jasno, da so se bolj posvetili moškemu delu ekipe, za mnoge morebitne gledalce pa je težava v tem, da bo serija na voljo za ogled samo v državah Beneluksa. Torej, Belgija, Nizozemska in Luksemburg. V serijah naj bi bili v glavnih vlogah Vingegaard, Van Aert, Roglič, pa tudi upokojeni Tom Dumoulin.

Iz Amazona so sporočili, da se bodo v serijah posvetili tako dirkanju kot osebnim zgodbam kolesarjev. "Gledalci bodo dobili unikaten vpogled v uspešno formulo ekipe, vključno z zasebnim življenjem, ostrimi pogovori in čustvenimi vrhunci in padci. Gre za zgodbo o prijateljstvu, ekipnem duhu, dvomih in emocijah." Poleg tega se lahko veselimo tudi napovedanih in obljubljenih serij na Netflixu, ki je bil prisoten na dirki po Franciji. Sezona 2023 je že v polnem teku, a prav lepo se bo s takimi serijami spomniti na leto 2022.

NAPOVEDNIK:


SPOMIN NA DIRKO PO FRANCIJI 2021


ZGODBA O PRIMOŽU ROGLIČU
DRUGA ZMAGA PRIMOŽA ROGLIČA NA DIRKI PO ŠPANIJI
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ