Katrašnik do dveh zmag v dveh dneh

Katrašnik do dveh zmag v dveh dneh
30.04.2018 AVTOR: D. Z.
Gašper Katrašnik je dobil tudi drugo etapo na dirki Beograd-Banjaluka. Tako se je veselil tudi zmage v skupnem seštevku.

Končala se je dvodnevna etapna dirka prve kategorije Beograd – Banjaluka. Druga etapa je potekala od Teslića do Banjaluke.

Tako kot prva se je tudi ta končala v sprintu glavnine. Trije gorski cilji niso predstavljalii posebej velike ovire za sprinterje, tako da je Gašper Katrašnik skupaj z Adrio Mobilom uspešno branil majico vodilnega v skupnem seštevku. Po 180 kilometrih in skoraj štirih urah dirkanja smo tako videli sprint za zmago. In tudi tokrat je bil najboljši Gašper Katrašnik.

Član Adrie Mobila je premagal Nicolasa Germana Tivanija in Eryka Latona. Med deseterico je bil še Rok Korošec (My Bike Stevens), ki je zasedel sedmo mesto. Katrašnik je dirko dobil tudi v skupnem seštevku. 14 sekund za njim pa je drugo mesto zasedel Roman Maikin, tretji je bil Tivani. Rok KOrošec je bil peti, Forazd Per pa 12. "Tudi danes je celotna ekipa opravila odlično delo. Spustili smo pobeg šestih kolesarjev, nato pa nadzorovali dirko, " je v uradni izjavi za javnost dejal Katrašnik.

Kolesar Adrie Mobila pa je še pojasnil: "Ubežnike smo po načrtu ujeli na zaključnih krogih, tako da je v šprint prišla cela skupina. V šprintu sem imel nekaj sreče, da sem se 300 metrov pred ciljem zopet znašel na idealni poziciji. V sebi sem imel še dovolj moči za silovite zadnje metre in uspelo mi je dobiti šprint ter še drugo etapo na tej dirki. Občutek je super, zahvaljujem pa se tudi vsem sotekmovalcem in ekipi, opravili so izjemno delo. "

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ