Kump: Brez pravega počitka v sezono 2013!

Kump: Brez pravega počitka v sezono 2013!
22.10.2012 AVTOR: D. Z.
"To je super popotnica za pripravljalni del sezone," je po prepričljivi zmagi na zaključni dirki sezone dejal Marko Kump, ki je ugnal Boruta Božiča in Tima Miklja.
"Recimo, da je za večino skupine to dirka po nekajdnevnem premoru, brez kolesa. To se pravi, da noge ne ubogajo, kot bi morale. Jaz sem imel tudi danes, tako kot že vso sezono, ob sebi izvrstno ekipo, tako da gredo vse zahvale našim fantom," je takoj po dirki dejal Kump, ki je še priznal, da pravega premora po koncu letošnje sezone ni imel in ga sploh ne namerava imeti.

Razlog je preprost. V sezoni 2013 ga čakajo novi izzivi: "Naslednjo sezono bi rad že startal v najboljši formi, tako da že delam nekakšno bazo za naslednje leto." Potem, ko je lani razpadel Geox in po nadvse uspešni vrnitvi v Adrio Mobil se Marko Kump spet podaja v tujino. Tokrat kar v Saxo Bank, ki ga vodi izkušeni Bjarne Riis. Kump bo tako postal klubski kolega tudi Alberta Contadorja.

In zato si želi že takoj na začetku sezone pustiti dober vtis: "Z novembrom grem za 14 dni na priprave na Kanarske otoke. Zaenkrat ne vem še nič določenega. Bom pa v roku enega meseca spoznal, kaj me čaka v naslednji sezoni," je še zaključil Kump, zaenkrat še član novomeške Adrie Mobil.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ