Lampre Merida: Jan Polanc potrjen, Luka Pibernik pod drobnogledom!

Lampre Merida: Jan Polanc potrjen, Luka Pibernik pod drobnogledom!
08.07.2013 AVTOR: D. Z.
Iz italijanske ekipe Lampre-Merida so tudi uradno potrdili, da bo Jan Polanc od 1. avgusta njihov član. Obenem so razkrili, da podrobno spremljajo napredek Luke Pibernika.

Diego Ulissi podaljšal, Jan Polanc bo debitiral
Prav zanimivo izjavo za javnost smo prejeli iz moštva Lampre Merida. Italijani očitno zelo pomlajujejo ekipo. Podaljšali so pogodbo z njihovim mladim, nadarjenim kolesarjem Diegom Ulissijem. Nekdanji zmagovalec dirke po Sloveniji, sicer rojen leta 1989, je podpisal dveletno pogodbo.

Glavni menedžer moštva in legendarni kolesar Giuseppe Saronni je tudi uradno potrdil, da bo s 1. avgustom zanje nastopal tudi Slovenec Jan Polanc, ki je letos dobil dirko po Furlaniji in bil tretji na dirki po Sloveniji. Polanc je rojen leta 1992. Njegova prva dirka v Pro Touru naj bi bila Eneco Tour. Polanca so v izjavi za javnost opisali kot zelo nadarjenega kolesarja, ki je priden in vajen trdo delati.

Pod drobnogledom še Luka Pibernik
Iz Italije pa je prišla še ena zanimiva vest. Aktualni državni prvak v kategoriji do 23 let in tudi državni prvak med elito Luka Pibernik je očitno vzbudil zanimanje vodilnih pri moštvu Lampre Merida.

»Če ostanem v Sloveniji. Z veseljem sporočam, da opazujemo še enega mladega kolesarja. Gre za 19-letnega državnega prvaka Luko Pibernika. Uvrstili smo ga v skupino kolesarjev, ki jih bomo podrobneje opazovali. Z mislijo, da bi jim v prihodnosti ponudili prestop v našo ekipo, « je dejal Giuseppe Saronni. Sicer pa si boste več o Luki Piberniku prebrali tudi v naslednji številki revije Bicikel.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ