Marko Kump dobil dirko na Poljskem, Gašper Katrašnik dirko v Sarajevu, Andi Bajc drugi v Avstriji

Marko Kump dobil dirko na Poljskem, Gašper Katrašnik dirko v Sarajevu, Andi Bajc drugi v Avstriji
14.06.2015 AVTOR: D. Z.
V zadnji etapi na dirki Tour of Malopolska je bil Marko Kump četrti. To je bilo dovolj za končno zmago. Gašper Katrašnik je zmagal v Sarajevu. Andi Bajc drugi v Avstriji.

Marko Kump zmagal na Poljskem
S tretjo etapo se je končala že 53. dirka druge kategorije Tour of Malopolska. Etapo je dobil domačin Adrian Kurek, sicer kolesar moštva CCC Sprandi Polkowice. Premagal je Sergeja Lagkutija in Silvia Herklotza. Tudi tokrat je odlično kolesaril Marko Kump, ki je branil vodstvo v skupnem seštevku. Po dveh zmagah je tokrat zasedel četrto mesto, kar pa je bilo dovolj, da je vodstvo ubranil. Tako se je lahko veselil končne zmage. S tem je potrdil, da je pred dirko po Sloveniji odlično pripravljen.

Gašper Katrašnik zmagal v Sarajevu
Tudi v Sarajevu so organizirali dirko druge kategorije. Govorimo o dirki za Veliko nagrado Sarajeva. Dolga je bila 162 kilometrov. Zmage se je veselil kolesar Save Gašper Katrašnik. Katrašnik je bil član ubežne skupine devetih kolesarjev. Po zadnjem vzponu je v ospredju ostala trojica kolesarjev, ki se je udarila za zmago. Še pred sprintom, okrog sedemsto metrov pred ciljem pa je napadel Katrašnik, ki si je tako priboril zmago.

Andi Bajc drugi v Avstriji

V Avstriji je za kolesarji enodnevna dirka druge kategorije Int. Raiffeisen Grand Prix Judendorf/Stra ßengel. Na njej so nastopili tudi nekateri Slovenci. Po dobrih štirih urah dirkanja se je zmage veselil domačin Gregor Muhlberger, ki si je pred zasledovalci privozil kar minuto in 25 sekund naskoka. Drugo mesto je pripadlo Andiju Bajcu, ki je dobil boj trojice kolesarjev. Dejan Bajt je bil 23.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ