Mavic Wintech USB-Ultimate za učinkovit trening

Mavic Wintech USB-Ultimate za učinkovit trening
20.02.2012 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Z natančno odmerjenimi podatki do boljše pripravljenosti in pravilnega treninga.

Mavic Wintech USB-Ultimate zaokrožuje vrh ponudbe Mavicovih kolesarskih računalnikov.

Z integrirano USB vtičnico je na domači računalnik ali prenosnik enostavno prenašati in analizirati podatke, katere pridobivamo med vožnjo. Tako lahko statistično spremljamo svoj napredek in sproti prilagajamo vsebino treninga.
 
Višinomer premore sedem funkcij in hkrati izračunava in prikazuje naklon vzpona, trenutno višino, največjo in najmanjšo višino, prevoženo višinsko razliko, hitrost vzpenjanja, temperaturo zraka in začetno nadmorsko višino.
 
Senzor hitrosti postreže s podatki trenutne hitrosti, povprečne hitrosti, dnevno prevoženo razdaljo, trenutno prevoženo razdaljo, skupno prevoženo razdaljo, kadenco, uro, štoparico in števec krogov.
 
Merilec srčnega utripa preko prsnega pasu prikazuje trenutni, največji in povprečni srčni utrip. Nastavitev vadbenih območij treninga poskrbi, da je količina vloženega truda ravno pravšnja za doseganje želenih rezultatov in napredka.
 
Podatki se preko senzorjev do računalnika med vožnjo brezžično prenašajo s frekvenco 2.4GHz. Kodiranje pa preprečuje motnje in napake pri meritvah.
 
Izbirate lahko med dvema različnima senzorjema hitrosti, kot del dodatne opreme pa si lahko omislite tudi pas za merjenje kadence, katerega namestite na gležnje. Ločeno lahko dokupite senzorje hitrosti in ga uporabljate na dveh različnih kolesih in trenažerju. Razliko med njimi  bo računalnik zaznal samodejno, baterijo z oznako CR 2430 boste z lahkoto zamenjali sami, nosilci pa omogočajo namestitev na krmilni cevi.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ