Movistarjevi Endura dresi in Canyon kolesa (foto)

Movistarjevi Endura dresi in Canyon kolesa (foto)
03.01.2014 AVTOR: D. Z.
Ekipa Movistar je tudi uradno predstavila drese za sezono 2014 in zanje nova kolesa. Namesto Pinarella jih bo opremljal Canyon. Nemci z opremo zdaj zalagajo kar dve World Tour ekipi.

Drese jim je izdelalo podjetje Endura in v njih sta med drugimi skupaj pozirala tudi prva zvezdnika moštva Alejandro Valverde in Nairo Quintana.

Predstavili so sicer samo drese za cestne dirke, medtem ko so pri Enduri že poudarili, da izdelujejo tudi nove drese za vožnjo na čas, ki so jih že preizkusili tudi v vetrovniku.

Sicer pa so barve dresa podobne lanskim. Z zeleno barvo je najbolj viden značilen zeleni M. Oznaka za Movistar. Na rokavih je viden napis Telefonica.

Na sprednji strani dresa pa še napisa Endura in Canyon. Endura je nasledila Nalini, Canyon pa Pinarello.

Tako so lahko pri španskem moštvu predstavili tudi nova kolesa z značilno zeleno barvo. Kolesarji bodo lahko izbirali med dvema modeloma cestnih koles.

To sta Ultimate CF SLX 9.0 TEAM MOV in Aeroad CF 9.0 TEAM MOV. Z vožnjami na čas pa se bodo spopadali z modelom Speedmax CF 9.0 TEAM MOV.

"Naš moto je preprost. Ustvariti želimo najboljše kolo na svetu. Sodelovanje z Movistarjem nas bo zagotovo še približalo k temu cilju. Eusebio Unzue in njegovi kolesarji so idealni partner za kaj takega," je dejal ustanovitelj podjetja Canyon Roman Arnold.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ