Na Eurobikeu 2016 boste Pinarellovo stojnico iskali zaman

Na Eurobikeu 2016 boste Pinarellovo stojnico iskali zaman
19.02.2016 AVTOR: Matej Zalar
Iz Pinarellovega sedeža v Trevisu prihaja zanimiva novica: italijanski proizvajalec koles bo letos izpustil največji kolesarski sejem Eurobike.
Sejem Eurobike, ki vsako leto konec avgusta in začetek septembra poteka v nemškem Friedrichshafnu, je nedvomno največji tovrstni dogodek v kolesarskem svetu. Gre za stično točko vseh udeležencev v kolesarski industriji, od proizvajalcev do posrednikov in na koncu tudi kupcev.

Zato je nekoliko presenetljivo, da so se pri Pinarellu odločili, da na sejmu v letošnjem letu ne bodo sodelovali. Odločitev so pospremili s pojasnilom, da se v svojem pristopu želijo še bolj osredotočiti na direktni stik s strankami, zato jim udeležba na Eurobikeu ni več v interesu. Namesto tega bodo v Trevisu pripravili dva večja dogodka, ki bosta namenjena v prvi vrsti strankam.

Na Giru bodo skupaj z ekipo Sky predstavili novosti za leto 2016, vrhunec v juliju pa bo nedvomno Pinarellov kolesarski maraton. Dogodek letos praznuje dvajseto obletnico, v treh dneh dirkanja in druženja pa b
Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ