Na Primorskem članska ekipa: Meblojogi Kult Solkan

Na Primorskem članska ekipa: Meblojogi Kult Solkan
15.12.2016 AVTOR: D. Z.
Pred novo kolesarsko sezono bo nekaj sprememb očitno tudi v slovenskem kolesarstvu. Na primorskem nastaja nova članska ekipa Meblo Jogi Kult Solkan.

Na facebooku je nastala posebna skupina Meblojogi Kult Solkan. Izkazalo se je, da gre za novo primorsko člansko kolesarsko ekipo, ki so jo očitno pripravljali v zadnjem času.

Med drugimi za vsem skupaj stoji tudi nekdanji kolesar Dean Podgornik. Prav on je bil pred 14 leti član zadnje članske ekipe, ki so jo imeli na primorskem. Takrat je bil tudi drugi na dirki po Sloveniji. Zdaj pa se očitno vse skupaj prebuja. Sicer ne v taki obliki, saj ekipa ne bo imela kontinentalne licence. Tako se bo postavila ob bok kranjski Savi in klubu Grege Boleta.

Vse informacije sicer še niso znane, a v program naj bi ekipa imela nekje med 40 do 50 dirk. Sezono naj bi kolesarji začeli 19. februarja v Poreču. Letos bo v ekipi sedem kolesarjev. To so Simon Čibej, Marko Pavlič, Tim Roškar, Luka Kramberger, Žan Jerkič, Primož Obal in Robert Jenko.Uporabljali bodo kolesar Fuji Transonic 2.3. Ekipa bo očitno združila nekatere ljudi na Primorskem, ki aktivno delajo v kolesarstvu, saj bo za biomehaniko ter teste pripravljenosti skrbel Sašo Rupnik, ki pri treningih pomaga tudi Kristijanu Korenu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ