Neverjeten padec v kronometru (VIDEO)

Neverjeten padec v kronometru (VIDEO)
23.02.2021 AVTOR: DZ

Antonio Tiberi. Mladinski svetovni prvak v vožnji na čas, ki zdaj vozi za Trek Segafredo je v vožnji na čas na dirki UAE Tour grdo padel.

"Šlo je za čudno nerečo in že preučujemo, kaj je bi lahko bil vzrok zanjo."



O vožnji na čas v drugi etapi dirke UAE Tour smo že poročali. Tadej Pogačar jo je odpeljal odlično, tudi Jan Polanc je bil zelo hiter. Zmagal pa je Filippo Ganna. Tiberi je sicer mojster za vožnjo na čas, a med najboljše se vseeno ne bi uvrstil.





Je pa kolesar uprizoril neverjetno nesrečo na ciljni ravnini. Pravzaprav je bilo pred njim le še nekaj metrov od skupno 13 kilometrov, ko je grdo padel. Kljub padcu je prečkal ciljno črto z 49 sekundami zaostanka. Zasedel je 19. mesto. A z dirko ne bo mogel nadaljevati. Kaj natančno se je zgodilo, še ni znano.

V trenutku je izgubil nadzor nad kolesom. "Tiberija so odpeljali v bolnišnico, kjer bo prejel nekaj šivov, saj je utrpel globoko rano na desnem kolenu. Poleg tega bodo opravili še pregled glede morebitnih drugih poškodb," so sporočili iz moštva Trek Segafredo:





"Antonio je utrpel številne odrgnine po obeh straneh telesa. Najhuje poškodovano je desno koleno, ki so ga morali v bolnišnici očistiti in zašiti." Iz moštva so sporočili, da je Antonio že zapustil bolnišnico in se je v hotelu pridružil kolegom iz ekipe. "Šlo je za čudno nerečo in že preučujemo, kaj je bi lahko bil vzrok zanjo," je dejal predstavnik za stike z javnostjo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ